Kurvblomst problemer

October 19

Også kjent som skatten blomst eller afrikanske daisy, kurvblomst (kurvblomst Spp.) produserer store, daisylike blomstrer i nyanser av rød, gul, oransje, rosa og hvitt fra forsommeren gjennom tidlig i høst. Kurvblomst, som når eldre høyder 8-10 inches, er flerårige i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8b gjennom 11. I kjøligere klima, vokse kurvblomst som en årlig. Sunn kurvblomst planter er sjelden plaget av skadedyr eller sykdommer.

Dårlig vekstforhold

Kurvblomst foretrekker varmt, tørt vær og gjøre ikke det bra i klima med kalde netter og kort vekst sesonger. Anlegget er mer utsatt for sykdom og blomstrer unnlater ofte å åpne på kjølig, fuktig, overskyet dager. Kurvblomst tåler nesten alle godt drenering jord, inkludert leire, leirjord eller jord som er surt eller alkalisk. Men anlegget yter sitt beste i lett, sandstrand, sur jord med en pH mellom 5.5 og 7.0.

Pulveraktig mugg

En kurvblomst påvirket av pulveraktig mugg har pulveraktig hvite flekker på blader, stengler og blomster. I tid dekke patcher større flater som til slutt slår tan og feltlike. Pulveraktig mugg ofte utvikler i fuktig vårvær og fortsetter å trives med varme, tørre dager og kjølig, fuktig netter. Planter i solrike områder er mindre sannsynlighet for å utvikle pulveraktig mugg. Ikke gjødsle anlegget, kurvblomst foretrekker fattige gjennomsnittlig jord og gjødsel svekker anlegget. Tilsvarende vann bare når været er varmt og tørt.

Råtne

Råte er vanligvis et resultat av overdreven vanning eller dårlig tappet jord. Kurvblomst er en tørke-kjærlig plante beste vannet bare når været er varmt og tørt. Vann anlegget dypt for å mette røttene til en dybde på ca 6 inches, så ikke vann igjen med mindre jord er helt tørt. Røttene til en syk plante se vann-logget med en grøtaktig, brun eller svart eller rød-rosa farge, avhengig av råte. Selv om råte er ofte dødelig, kan det hende du kan lagre planter av grave dem opp og skylling røttene for å fjerne råtnet vevet. Hvis skylling røttene avslører sunn, hvit røtter, plante kurvblomst.

Oversiden

Kurvblomst er sjelden plaget av skadedyr og infestations er generelt lett og ikke utgjør en alvorlig fare for anlegget. Oversiden er sporadisk uønskede besøkende. Hvis infestation er lys, tørk skadedyr av anlegget med en bomullspinne dyppet i alkohol. Ellers spray kurvblomst med en konsentrert insecticidal såpe blandet med en hastighet på 1 teskje per en quart vann. Coat begge sider av bladene, og gjenta etter behov hver fire til sju dager. Sjekk etiketten for fortynning priser og instruksjoner, da disse varierer blant merkene.