Kunstige innsjøer & Rock konstruksjon

August 27

Kunstige innsjøer & Rock konstruksjon

Naturlig stein og vann funksjoner gir skjønnhet og verdi eiendom. Dessverre er naturlige innsjøer og steinblokker ikke tilgjengelige for hver eiendom eier eller prosjektet plassering. Kunstige innsjøer og rock konstruksjon gi muligheter til flere formål.

Årsakene til Lake konstruksjon

Kunstig innsjø bygging beholder grunnvannsforsyninger samtidig øke egenskapsverdier. Bønder opprette store og små reservoarer vann for husdyr og vanning av jordbruksland. Selskaper og myndighetsorganer bygge kunstige innsjøer å tjene flere samfunnsnyttige formål med fiske, sport og ved vannkanten utviklingen.

Kunstig innsjø planlegging

Når du planlegger for bygging av en kunstig innsjø, må en bred rekke faktorer bringes under vurdering. Kilde til vann for å fylle sjøen og holde det fylt er den primære vurderingen, nedbør mange områder er utilstrekkelig. Innsjøen trenger en kilde for naturlige avrenning å hindre ukontrollert flom og for å sikre helsen til sjøen.

Planlegging av innsjøen hvor topografien landet er egnet til en innsjø sparer tid og kostnader på arbeidskraft og materialer. Akvatiske konsepter, utvikler og konstruktør av kunstige innsjøer, anbefaler også studere i nærheten dammer for "naturlige tendenser" som forventes å påvirke planlagte innsjøen. Informasjon om jord, leire, sand og sesongbasert temperaturer i en naturlige innsjø, er forbedres i kunstige innsjøen.

Kunstig innsjø konstruksjon

Byggingen av en kunstig innsjø krever mer enn bare grave et stort hull. Tiltak må tas å holde vann beholdt og ikke suge gjennom bakken. Naturlig lag av leire komprimeres for å hindre vanntap av, andre kloke leire er lastebil i eller en syntetisk liner må legges. Noen innsjøer krever ekstra filtrering og temperatur kontroll teknologi. Siste landskapsarbeid rundt innsjøen, gir et naturlig utseende som om vannet hadde vært der i mange år.

Fjellhaller bruker

Fjellhaller serverer estetiske og praktiske formål når naturlige rock er for tung eller dyrt å bringe til et område. Huseiere nyte kunstig i landskapsarbeid, opprette naturlig basseng miljø. Fjellhaller er mye brukt til å opprette avslappende og naturlige omgivelser på hoteller, vann parker, Spa andre knutepunkter i kommersielle prosjekter. Dyreparker og museer bruk fjellhaller for å opprette naturlige miljøer for habitater og viser. Deres skjønnhet er kunstig steinene hul lett skjule mekanisk elementene og bakken belysning.

Fjellhaller byggematerialer

Fjellhaller er opprettet fra en rekke materialer, inkludert betong og glassfiber. Enkel mindre stein og steinblokker dannes ved å legge til en konkret etterbehandling til en skrap deler av kasserte betong. Større steinblokker og naturskjønne omgivelser er resultatet av en metalltråd ramme dekket i stoff og betong, glassfiber eller syntetiske materialer. Uavhengig av eksterne materialet brukes kutte eller slipeverktøy til å opprette de naturlige ufullkommenhet i Rockens overflaten. Siste hånd maling opprette naturlige veining og varianter av fargen naturlig finnes mellom sedimentære lagene. Planter sprekker og moss fullføre naturlige utseendet på fjellhaller konstruksjon.