Kultur Lobelia-Cardinalis

November 15

Lobelia cardinalis, også kjent som kardinalen blomst, er en flerårig plante som vokser hvor som helst fra 1 til 6 fot høy. I sitt opprinnelige habitat, kardinal blomst vokser langs dammer og bekker og i hagen det foretrekker fuktig jord og sollys. Dette anlegget er innfødt til det østlige USA, og innfødt vestlige varianter finnes også. Lobelia cardinalis er den eneste røde Lobelia, men andre arter produserer hvite eller gule blomster. Kardinal blomst vil vokse i US Department of Agriculture soner 3 til 10.

Område

Cardinal blomsten er det perfekte planten for et område av hagen som aldri tørker ut. Det elsker rik, fuktig jord. Hvis du plante den et sted litt tørrere enn det, har du å gi konsekvent supplerende vanning. Velg et sted i full sol eller delvis skygge.

Forplantning

Cardinal blomst kan overføres ved lagdeling eller frø, eller du kan bare la plantene slipper frøene på slutten av sesongen og de vil selv sår og multiplisere. Hvis du ønsker å ha kardinal blomster sted ellers i hagen, samle seedpods og snu dem opp ned i en papirpose. Legg vesken sted tørt og sikkert, og etter noen dager riste pods å løslate frøene. Du kan også feste en stamme i bakken med en stein og det vil vokse røtter og utvikle seg til en ny plante. Som er kjent som lagene.

Generelt omsorg

Kontroller at webområdet planting forblir fuktig. På planting tid, innlemme noen inches av kompost i jord. Dette berike jord og hjelpe etterligne kardinal flower's naturlige habitat. I tillegg kardinal blomsten er en tung mater og masse kompost vil mate det gjennom hele sesongen. Plass planter 8 til 12 inches hverandre. Om vinteren kan du holde plantene avdekket så den løvrike avleggere ved er fullt eksponert for luft og solskinn.

Dyreliv

Cardinal flower's lyse røde beacons tiltrekke ruby - throated hummingbirds, dens viktigste pollinators. Hjort er også veldig glad i cardinal blomst, så hvis du ikke vokser det som hjort fôr, må du beskytte anlegget fra de pesky drøvtyggere. Kardinal blomst vil også gjøre en flott tillegg til en sommerfuglhage som sommerfugler er også nektar eaters.