Kult og Funky ideer for rommet vegger

October 4

Kult og Funky ideer for rommet vegger

Tenåringer vanligvis vet hva de vil når det gjelder deres soverommet decor. Kompromiss med tenåringer og tillate henne å dekorere sine vegger med en kjølig og funky design, så lenge du kan håndtere den. Angi fast grunnregler ideer som er for mye for deg, men gir henne litt spillerom å være kreativ og Dekorer soverommet hennes for å gjenspeile sin personlighet.

Farger

Farge kan gjøre en stor innvirkning på å ta en vanlig og kjedelig rom og snu den til en kul og funky rom som er passende for tenåringer og hans venner. Velg en lys farge, som aqua eller en kombinasjon av farger, for eksempel lime grønn og lilla, til å male veggene. Hvis fargen skremmer deg, angi en vegg som en aksent veggen og bruke den levende fargen på veggen. Hvis tenåringen er insisterende på svart vegger og du ikke orker tanken, kompromiss. Vurdere å la ham male en vegg en mørk nyanse av grå hvis han bruker lyse farger i kontrast med grå, som rød eller hvit.

Retro

Ordene funky og kule var vanlig på 1960-tallet, som gjør en retro tema ideelle for et funky soverom. Spør tenåringen å identifisere hennes favoritt del av retro kultur og bruke det på veggene. For eksempel maling lyse, fargerike tusenfryd rekke farger fra varm rosa, gul, oransje og lime grønn eller male et tie-dye eller psykedelisk mønster. Heng fargerike beaded gardiner hvis Male veggene er for mye.

Veggmalerier

Male minst en vegg med et veggmaleri bilde som samsvarer med ditt barns ønsket tema. En strand scene med sand, vann og lys parasoller utfyller en tema. Et veggmaleri med palmer, utfyller havet og himmelen en eksotisk tema. Male en vegg å ligne en urban skate park eller snø skibakkene hvis det er mer tenåringens stil.

Graffiti

Male en vegg eller Inviter dine barns venner å male veggen for å ligne en murvegg med graffiti sprayet over den. Holde ord og bilder alder-passende. Ordene kan ordnes før tiden, slik som "love," «fred» "drømme" og "tro." Eller du kan la tenåringen og vennene hans skrive hva de vil med betingelsen at det må være riktig. Hvis maling er også permanent for deg, kan du vurdere å male en vegg med tavla maling og la tenåringer trekke på veggene fordi det kan lett bli slettet.

Materiale

Henge stoff over muren i stedet for maleri hvis tenåringen ville heller ha noe annet, eller endre det med mindre stresset. For eksempel kan en furry materialet dekker en hel vegg og innføre en funky sebra eller gepard ut. Henge ulike materialer i stedet for nøttetre på nedre del av veggene, som tynn bambus pinner, sjøgress, mosaikkfliser eller billig metall som rommer også magneter.

Vegg fakturering

Tilpasse uvanlige elementer for å tjene som hyller eller Gran opp veggene. Skateboards uten lastebiler eller hjul eller surfebrett kuttet i to kan tjene som hyller. Peel-og-stick veggen lim kan gi farger, design og funkiness uten å gjøre noe permanent. Bare fjerne veggen dekaler når det er tid til å oppdatere tenåringens soverommet decor.