Kuleste Teen soverommet ideer noensinne

June 24

Kuleste Teen soverommet ideer noensinne

For tenåringer, soverom er ikke bare et sted å sove, gjøre lekser og sitte foran datamaskinen. Et barns soverom tilbyr et fristed fra krav og presset av verden, nærer hennes talenter og ambisjoner og viser hennes dekorere kunnskapsrike. Bruker litt fantasi, kanne du og tenåringen omdanne et ensformig soverom i et hi av coolness.

Rock Star rom

Wannabe rockestjerner vil elske en tour-inspirerte rom. Bruk blå malerens tape skissere stor stjerner langs bunnen av den største veggen i rommet. Maling veggen sort, den stjerner gule. La andre veggene hvite---avhengig av foreldrenes preferanse--- eller gi dem samme star behandling. Collage en vegg med bandet plakater. Overlappe kantene av plakater slik at ingen veggen kikker gjennom.

Bygge en hevet plattform (med lagring skuffer smart bygget på) over en del av rommet. Male plattformen svart. Installere spore belysning og gardiner som kommer fra taket til gulvet av plattformen. Legge til en mikrofon stativ, mikrofon og lyd utstyr for noen instrument teen skuespill. Voila---en scene.

Tropiske øya rom

For tenåringer som lengter etter å flykte, oppretter du et tropisk paradis som han kan retrett når han ønsker. Male veggene blek, solbrent blå en tropisk himmel. Dekke gulvet med bambus mats eller cushy teppe som etterligner hvit sand. Sette opp lamper med dekker gjort å se ut som kokos skall. Finn veggen studs, og henge en tau hengekøye perfekt for avslapning. Maling solstråler rundt overhead hovedlys og installere en høy kvalitet stereo system. Henge en vegg veggmaleri som viser en tropisk solnedgang. I et hjørne, oppreist en falsk palmetre med pinnene på stammen for hengende sweatshirts og ryggsekker.

Atlantis rom

En tenåring fascinert av mystisk og ukjent ting vil grave et Atlantis-tema soverom. (Atlantis er berømte mistet øya kongedømmet greske legenden.) Male veggene i ulike nyanser av blått og grønt. Bruke en etterbehandling behandling som vil gjøre malingen ser crackly og gamle. Aksent med stein, skum eller gips kolonner og statuer (typen som vanligvis brukes til å dekorere hagen). Gi dem en base belegg behandling også. For en kronen touch, få en medtatt old robåt. Henge den fra taket med kjeder og passer i puter eller en seng toppet med hvit puter.