Kul bakgård ideer

August 10

Enten du har hektar med åpne land eller liten leilighet balkong, er hagen din egen lille bit av land. Gjør mest av dette utendørs plass ved å snu den til en avslappende oase hvor du kan slappe av i solen. Med noen få enkle endringer, kan du slå din bakgård til en utendørs stue, en lekeplass eller enda en kilde for sommeren grønnsaker.

Lekeplass paradis

Gi barna til å kjøre utsiden etter en lang kald vinter. Gjør hagen til misunnelse av alle nabolag barna ved å gjøre det et barnevennlig paradis. Mange butikker selger kits med forsyninger for å bygge din egen playhouse eller huske. Hvis budsjettet ikke tillater noe slikt, har hvert barn en gammeldags dekk swing og store store trær å klatre. Bygge din egen sandkasse er også en lett og billig prosjekt. En idé å vurdere bygger en personvern gjerde rundt tunet. Dette vil holde små barn fra rømmer og inntrengere fra å komme inn. Alle barna trenger er en fantasi og et trygt sted å løpe rundt i å ha en flott tid.

Terrassemøbler

En av de beste tingene om sommeren er mat varmt av grillen. I stedet for matlaging ferskt kjøtt og grønnsaker utenfor og deretter bringe den inne, designe en plass i hagen for å spise utendørs. Etter å ha sittet i en luftkondisjonerte kontoret hele dagen, vil du nyte muligheten til å slappe av i den friske utendørs for en stund. Bygge en kortstokk på baksiden av huset eller installere en gårdsplass som fører rett inn på tunet. Har dette området i hagen din vil være som å ha en ekstra stue.

Gartners glede

Redusere stress og redusere dagligvare bill ved å dyrke en hage. Ivrig gartnere finne en følelse av stolthet i arbeidet med jorden og voksende egne planter. Forskning typer planter og blomster som trives i din region klima. Strategisk planlagte hager kan ha ulike blomster blomstrer hele våren, sommeren og falle. For de ferskeste i økologiske produkter, vokse din egen. Å vite hvor dine grønnsaker kom fra og hvordan de var dyrket vil gjøre deg trygg på at du mater din familie kvalitetsmat.

Naturen i visningen

Gjør hagen til en wildlife tilflukt. Selv en beskjeden oppdatering av gress i en leilighet gårdsplass i byen inneholder nok plass til å sette opp en liten fugl mater. Hvis du har plass til å vokse en hage, forskning plantene og blomstene som tiltrekker seg bestemte fugler og sommerfugler. Noen mennesker selv satt ut salt licks å tiltrekke hjort til verksted. Den beste tiden for å vise dyreliv er på skumring og morgen når de fôring. Holde en guidebok og et kamera klar til å fange din favoritt funn.

Liten Spacees

Gjør mest av små områder ved å gi dem stor bakgård appell. Skuffet at leiligheten bare kom med en liten balkong og ikke hektar land du håpet på? Ikke bekymre deg, du kan fremdeles føle at du har en stor bakgård ved å få kreative endringene. Noen små stoler, noen frodige grønne potted anlegg og kanskje noen lanterne lys vil gjøre lite stykke utendørs føler en utendørs flukt.