Krystaller for å dekorere

January 7

Krystaller for å dekorere

Naturlig, halvedle krystaller har en gjennomskinnelig glans og naturlige formen som gjør dem et utmerket valg for dekorative aksenter. Om du går for en naturalistisk titt eller en raffinert estetikk, hengende krystall poeng uansett farge og mineral utvalg legge til områder som Vinduer, speil eller ferie trær fantastisk litt gnisten. Slå krystaller fra et steinbrudd eller rock butikk i hengende dekorasjoner uten noen spesiell boring forsyninger eller verktøy.

Instruksjoner

•Velg krystaller av en god form for oppheng. Hvis du kan holde ene enden mellom tommelen og pekefingeren, kan du forestille deg det hengende. Hvis du liker hvordan den ser ut, er det en god form for dette prosjektet. Naturlig forekommende fasetterte poeng er vanligvis en god form, spesielt hvis de er lang og tynn. Du kan også kjøpe edelstener skåret inn denne figuren ved de fleste rock og perle butikker. Disse vil ha et regulert utseende og er bra for å gjøre hengende dekorasjoner som er enhetlige (som vindusdekorasjoner eller juletrepynt).

•Wrap kabelen rundt ikke-spiss nederst hver krystall å danne en lue som passer til steinen. Coil ledningen rundt steinen minst tre ganger og ikke mer enn fem. Vikle ledningen så tett som mulig, trykker det med fingeren til å samsvare med formen for fasetter på steinen. Pakk oppover, etterbehandling med en lengde på ledning stikker ut øverst.

•Twist stikker slutten av wire øverst i en løkke bruker p-nosed Tanga. Vikle slutten av loop rundt seg to eller tre ganger på sin base, mot toppen av ledningen; Dette brukes for oppheng.

•Fjern formet ledningen cap og sett det til side.

•Sikker krystall i polystyren arket eller i en liten murstein til leire. Trykk spisse spissen av krystallen i materialet slik at det står opp uten hjelp.

•Mix epoxy i disponibel beholderen i henhold til produsentens instruksjoner.

•DIP wire hetten i epoxy, belegg alle men Opphengingsløkke med lim. Trykk den til toppen av krystall. La det sitte før epoxy fullt kurer.

•Gjenta alle trinnene for eventuelle ekstra krystall dekorasjoner du vil gjøre.

•Thread hver cap med en lengde på båndet. Trim og knytte bånd til riktig lengde for hver krystall dekorasjon etter hvor lite du ønsker å henge.