Kreative måter å dekke stikkontakter

February 8

Du kan dekorere uttaket omfatter med noe som passer på dem så lenge du er nøye med å holde plugg åpningene klart. Din stikkontakter kan bli et utformingselement i rommet ditt, i stedet for bare en nødvendighet for å håndtere, når du oppretter lunefull tall å sitte på dem eller dekke dem med familie bilder i stedet for tapet.

Polymer leire dekker

Rulle polymer leire til 1/4-tommers tykkelse. Trykk lett en vanlig plast uttaket dekke i leiren slik at omrisset og plasseringen av åpningene er synlige. Midtstiller en stor cookie cutter over omrisset og klippe ut figuren. Kuttet ut uttak åpninger med spissen av en skarp kniv. Sørg for å kutte ut små åpninger for skruer. Male bake leire i henhold til retningslinjene fra produsenten, og lim den til plast uttaket dekke.

Mold en figur fra polymer leire å sitte på toppen av en uttaket dekke. Lage en klovn eller bamse for unge barnets rom, en superhelt eller ballerina for en eldre barnerommet eller husdyr for land kjøkken. Innlemme uttak åpninger i utformingen. For eksempel foreta et snowman bruke to uttak åpninger som knapper og legge til en tredje knapp på leiren. Med en dobbel bytte plate, bruke brytere som støvlene av en sittende figur. Etter molding leire, male og stek den, deretter Lim figuren til toppen av bytte plate.

Decoupage dekker

Finn bilder i blader som utfyller innredningen, eller bruke familie bilder som du har forminsket for å passe til uttaket omfatter. Kopiere en favoritt oppskrift på en kjøkken uttaket dekke eller en sjarmerende såpe reklame for et bad. Marker uttak åpninger og klipp dem ut. Lage en lunefull bilde ved hjelp av uttak åpninger i munnen posisjon, for eksempel et bilde av en ku med munnen åpen i en "moo". Med decoupage medium, festes bildet eller fotografiet til vanlig plast uttaket dekke og la det tørke, så bruk to eller tre flere lag av medium, la hver strøk tørke før neste.

Småting dekker

Feminin soverom eller bad, Velg blomster og andre dekorative elementer fra en pose med potpourri og fest dem rundt kantene av et deksel til kontakt. La limet tørr, så spray dekselet med en klar fugemasse.

Lim små skjell, sjarm, ferie pakke ornamenter, lite kjøkken tilbehør, baby smokker eller rangler, leketøy, lite utvalg leppestift rør og parfymeflasker, vakre knapper og perler eller gamle mansjettknapper og knyt stifter til uttaket dekke. Du kan male dekselet først med en sprayboks designet for plast. Sjøsprøyt din ferdig dekke med et klart tetningsmiddel.