Kreative måter å dekke en godt pumpe

January 24

Kreative måter å dekke en godt pumpe

Ofte er vel pumper midt i en hage og en sikkerhetsfare for aktive barn eller gressklippere. Andre ganger, er de et stygt, stående ute i en ellers estetisk landskap. Dekker en godt pumpe kan være billig og lett. Områdespesifikke hensyn inkluderer rundt hindringer, pumpe høyde og klima.

Kunstig steinene

Kunstig steinene tilbyr kanskje den enkleste måten å dekke en godt pumpe. Med en rekke stiler tilgjengelig, vil en av disse stilene trolig møte dine behov og smak. Laget av lett, slitesterk plast, kan kunstig steinene se overraskende virkelige når integrert i landskapet. Prisene variere basert på størrelse.

Shrubbery

Planting tett busker høy nok til å holde pumpen ute av syne er en god langsiktig løsning, avhengig av buskas og bestemt klima. Valgte eviggrønne arter ønsker du helårig dekning. Se lokallandskapet forhandler eller county landbruksprodukter forlengelse for anbefalinger om busker passer for din region.

Tre kabinett

Hvis du har muligheten til, kan du vurdere å bygge en flyttbar cover av tre. Dekker som North Carolina uthus skjule (se referanser) pumper med smart design miniatyr uthus for et unikt tillegg til landskapet. Pass på at uansett hva du bygger er lett nok å fjernes i tilfelle du trenger tilgang pumpe for reparasjon eller vedlikehold.