Kreative ideer For landskapsarbeid

February 27

Kreative ideer For landskapsarbeid

Kreative ideer for landskapsarbeid kan også være kostnadseffektive, bærekraftig og arbeidsbesparende. En tradisjonell landskap forbruker store mengder vann, gjødsel, plantevernmidler og fossilt brensel for å kjøre på elektrisk utstyr som trimmer, klipper og mulches landskapet. Tradisjonelle landskapene også kreve timer med intensiv arbeid å vedlikeholde, tar bort fra tid for arbeid eller fritid. Kreative landskapsarbeid ideer kan forvandle et landskap som ikke er bare mer interessant, men også sunnere for miljøet og for folk.

Bruk funksjoner

Bruke tilgjengelige materialer og funksjoner i et landskap er både kostnadseffektivt og miljømessig bærekraftig. For eksempel, hvis et verft har mange store steiner, kan huseiere ordne dem i en attraktiv design og opprette en stein hage, i stedet for å betale for å fjernes.

Arbeide med landskapet

Arbeide med et landskap formen og forhold kan lagre innsats og opprette uventede utformingselementer. For eksempel en hylle kan forbedres med terrasser (dvs. opprette en rekke store skritt i en åsside), hvis du har en bekk renner gjennom din eiendom, legge til vann-elskende planter ved.

Bruk uventede materialer

Møbler laget av uventet materialer gir et creative landskap med svært lite kostnader. PVC piping, for eksempel gjør rammer for enkel, lett plantasjeeiere og sitteplasser.

Distribuere ville planter

Mange innfødte planter, vanligvis ikke funnet i formelle hager, er både attraktive og enkle å vedlikeholde. Tilføyer urter som fioler, mulleins, goldenrods og cinquefoils stimulerer veksten av arter, som ofte krever mindre vanne og gjødsle enn Beef planter. I tillegg multiplisere slike arter voldsomt, redusere mengden arbeid som er nødvendig for å opprettholde en flowerbed.

Bland dekorative og spiselige planter

Kombinere blomster og busker med frukt og grønnsaker reduserer antall skadedyr på spiselige planter, siden mange blomster som marigolds, fungere som naturlige skadedyrbekjempelse repellents. Dette reduserer eller eliminerer behovet for plantevernmidler hjemmedyrkede frukter og grønnsaker, samtidig skape mer tiltalende planting områder.