Kreative hagearbeid ideer med medisin hjul

January 23

Indiansk medisin hjulet tradisjoner varierer avhengig av stammen eller nasjon. Vanligvis består de av en sirkel av steiner, delt inn i fire like deler som er orientert mot kompasset. Hver del av medisin hjulet kan ha forskjellige farger og egenskaper tilknyttet, som antas å bidra til å oppnå fred og healing i livet. Integrere en medisin hjulet i hagen din kan være åndelig og esthetically givende.

Baner

For større hager, kan du opprette en medisin hjulet med stier deles inn i fire deler. Dette fortsetter tradisjonen at en medisin hjulet har fire innganger i midten. Banene alle møtes i midten, der en meningsfull skjerm eller selv en behagelig sted å hvile og meditere kan være plassert. Inngangen til hver bane kan inneholde et espalier eller gate. Veien i seg selv kan være laget av grus, sand, eller skitt, samt Brostein eller kutte skifer.

Farger

Avhengig av hvilken indiansk tradisjoner som du bruker i din medisin hjulet, er forskjellige farger tilknyttet for hver retning. Imidlertid hvis din hjul er mer dekorative, er det opp til deg hva du plante. For mindre hjul, bruker du én farge per seksjon for en fet effekt. Lilla eller gul er lavendel (Lavandula angustifolia) eller gule loosestrife (Fagerfredløs) planter som lager en selv, monokromatisk, dristige farger. Større medisin hjulene kan ha en rekke toner og verdier for en bestemt nyanse i hver del. Lyse og mørke appelsiner, for eksempel kan blandes i et hjørne.

Urter

En annen idé er å fylle din medisin hjulet helt med urte planter. Noen urter har også vakre blomster, så hagen din ikke mangle i farger. Plant urter som du kan høste og bruke eller dele med naboer. Siden urter brukes ofte til legemidler eller rettsmidler, kan det riktige og meningsfulle å bruke dem i din medisin hjulet.

Ørkenen

Hvis du bor i en varmere sone, kan du bruke ørkenen planter for å fylle din medisin hjulet. Kaktus, andre sukkulenter og lav palmer har interessante former og -teksturer for hagen din. For denne typen hage, kan hele hjulet fylles med steiner, bruker forskjellige farger av steiner for hver del, fra hvit til mørk grå. Strategisk plante ørken-bolig planter i mellom bergarter kan lage en miniatyr landskapet effekt. Bruke større for å merke hjørnene og sentrum av hjulet.