Kreative bakgård ideer

November 30

Kreative bakgård ideer

En velutformet bakgård kan effektivt utvide kvadratmeterantallet for hjemmet ditt, selv om du bor i et område som er utsatt for mindre-enn-ideelle været. Om din bakgård er en lille urban gårdsplass eller viltvoksende mye i landet, er det best å ta design inspirasjon fra din livsstil, stedene du elsker og tingene du liker å gjøre best.

Labyrinten

Hvis du liker meditativ praksis som yoga eller leve et stress-fylt liv, en walkable labyrint ville gjøre en nyttig--- og vakre---tillegg til hagen din. Merke en flat eller slake del av gården, og kjøpe eller samle mellomstore steiner i samme farge, som hvitt. Avgrense grenser og indre vendingene av labyrinten med stein. Gå en labyrint sakte fremmer mental ro og velvære. Labyrinten typer inkluderer labyrinter, klassisk labyrinter og middelalderske labyrinter, ifølge The labyrint Society.

Skate rampen

Skatere og adrenalin demoner vil gå vill for en bakgård skate rampe. Hvis du har bygging kunnskap, kan du bygge en selv. Ellers leie en profesjonell eller kjøpe en ferdig rampe---spesielt hvis du ønsker en stor en. Legge til møbler med dyp puter sammen med rampen slik at publikum kan se i komfort. Sjekk med ditt hus forsikringsselskap å finne ut hvordan å legge til en skøyte rampe kan påvirke ditt ansvar hvis noen har en ulykke på eiendommen.

Wildlife Habitat

Hvis du er en dyrevenn eller bare liker å se på fugler og ville gnagerne løpe rundt i hagen din, Følg retningslinjene for National Wildlife Federations bakgård Wildlife Habitat Program å gjøre hagen din til en sertifisert wildlife habitat. Du kan også gå utenfor retningslinjene og lage mini-leveområder for bestemte typer dyreliv. Mini habitat ideer inkluderer en sommerfuglhage, en hummingbird hage (med supplerende matere) og en dam med innfødte planter, fisk og amfibier.