Kravene til en terrassert støttemur

February 8

Støttemurer er vegger utviklet for å forbedre utseendet på et hjem landskap. Veggene er laget av stein eller tegl og kan settes opp i terrasser, som deler av støttemurer med ulike høyder. En terrassert støttemur kan for eksempel ha en vegg, som har jord og vegetasjon bak, opprette en hylle. Bak først støttemur nummer to, et par feet tilbake, med sin egen hylle. Huseiere kan bygge så mange terrassene som de føler vil forbedre deres eiendom.

Erosjon

Støttemurer stabilisere jord flyttes ned et skrånet landskap, som forårsaker jorderosjon. Jorderosjon fører til en nedgang i kvaliteten på jord, fjerne næringsstoffer og hindre at plantene vokser rikelig. Terrasser bør effektivt blokkere vind og vann for å hindre erosjon. Terrasser hjelpe redusere hastigheten vannstrømmen, slik at mye vann til å suge i jorden og angi planterøttene. Hver terrasse oppretter et flatt underlag som stopper gravitasjon-indusert nedstigningen. For spesielt regnfull områder, kan huseiere installere en perforert drenering rør som kan tappe vannet ikke absorberes i jorden.

Materialer

Støttemurer bør gjøres av materialer som er attraktive, samsvarer med hjem og er solid nok til å motstå Ugunstige værforhold. Alternativene inkluderer betongblokker, tømmer, murstein og naturlig steinblokker. Betong blokker er holdbare og allsidig, motstå ugunstig vær og skadedyr. Naturlig steinblokker ser mer gammeldags og har en høy grad av slitestyrke, da bygget nøye. Tømmer kan opprette en vegg som er tiltalende for øyet, men behandles godt for å beskytte den mot fuktighet.

Forankring

Materialet som brukes til å bygge støttemurer bør være forankret i jorden så vann ikke sive ut under støttemurer og så vann og jord ikke bygge opp trykk og skyv over veggen, spesielt i perioder når isen er tining. Materialet bør være stablet på noen måte som hindrer veggen velter på grunn av press. Byggematerialer kan ha noen sprekker der vannet siver ut, siden mye av det absorberes av jord i terrassene, reduserer erosjon. Men kan liming agenter, for eksempel betong, sement eller mørtel, holde veggen sammen.

Hager

Legger til hager terrassene. Planter kan ta opp mye vann absorberes i jorden. Plantene gjør terrassen ser mer attraktive. Du kan også bruke terrasser for å etablere egne hager, holde planter noe atskilt. Frø fra noen planter er imidlertid noen ganger båret i andre terrasser.