Krav til Dehumidifing en gjennomgangen plass

August 15

I små områder av ditt hjem er det lett for fuktighet bygge opp over tid. Dette er særlig i kravlesøket spaces, som deres samlede størrelse og mangel på avtrekk gir fuktighet å samle i luften i et hurtig tempo. Dette kan føre til mugg og rust og råtnende av materiale i rommet. Heldigvis finnes det noen handlinger du kan utføre dehumidify en gjennomgangen plass og vedlikeholde en lav-luftfuktigheten.

Håndklær

Håndkle kan brukes å tørke noen samlinger av stående vann finner i rommet. Det er enklest å rydde opp hva du kan manuelt, og iverksette ytterligere handlinger bare å fjerne fuktighet som ikke kan ses.

Avfukteren

Plass en avfukteren, et apparat som absorberer vann fra luften, i kravlesøk-plass. De kan finnes på et hjem eller varehus. Mange avfuktere samler vann i en rett som må tømmes når full. Sjekk det regelmessig for å tillate ytterligere absorpsjon.

Fuktsperre

Fuktighet barrierer kommer i form av plastikk strips som kan cut til størrelse, og sikret nøkkelen fuktighet inngangen områder. Få en følelse for de kaldeste delene av gjennomgangen plass, oftest punktet der veggen møter taket eller gulvet. Når sikret, hindrer de fuktighet inn mens avfukteren fjerner alle som finnes for øyeblikket.