Kostnadsestimat for Mold fjerning

June 11

For mold skal vokse, er et miljø rikt med oksygen og fuktighet nødvendig. Dessverre er slik miljøer lett finnes i hjemmet, som i kjøkken og bad. Når mold er funnet i hjemmet, er det viktig å fjerne mold og forhindre videre vekst. Kostnaden for mold fjerning er avhengig av bestemt påvirkninger.

Mold plassering

Plasseringen av mold vekst er en viktigste faktor av fjerning koster. For eksempel hvis muggvekst finnes på et bad vegg, elektrikere er mistenkt og veggen har å bli fjernet og erstattet for å vurdere skaden. Mold problemet kanskje ikke synes rikelig, men muggsopp kan vokse på steder du ikke direkte ser, som om ikke utbedres umiddelbart, over tid fører til strukturell skade. Hvis strukturell skade oppstår, kan du bruke oppad av $30.000 å fastsette skaden og fjerne mold, ifølge kostnader Helper. Mold fjerning fra crawlspaces og loft koster mellom $500 til $6000, avhengig av plass, hvor mye muggvekst og problemer med tilgang.

Størrelsen på utbrudd

Størrelsen på mold problemet påvirker kostnadene for fjerning. En liten, mold fjerning project krever mindre arbeid og rengjøringsmidler, mens større mold problemer krever mer arbeid og fjerning materialer. Uansett hvor mye mold stede er det viktig å få flere sitater fra erfarne fagfolk for fjerning tjenester slik at du blir belastet ganske for prosjektet.

Profesjonell Mold fjerning

Ansette en profesjonell er nødvendig for alvorlige mold problemer. Før mold fjerning oppstår, teste fagfolk hjemme for tilstedeværelsen av mold. Hvis skadelig mengder mold, er Utbedring nødvendig. Spesialtrente mold fjerning fagfolk kommer inn i hjemmet ditt, forsegle av forurenset plass, drepe mold og fjerne den med scrubbere og bakteriedrepende. Denne kostnaden av denne prosessen er avhengig av størrelsen på ditt space og alvorlighetsgraden av forurensning.

Gjør det selv fjerning

Hvis mugg i hjemmet ditt er i et relativt begrenset område, vanligvis mindre enn 10 squaren fot, er det mulig å fjerne mold selv. Før du prøver å fjerne mold deg, pryder skikkelig utstyr som hansker, vernebriller og en ansiktsmaske og åpen Vinduer å ventilere plass. Kontroller at rommet er helt tørt ved å feste VVS problemer. Når plassen er tørt, Fjern mold med såpe og vann, og gir plass til å tørke. Absorberende flater med mold vekst, som slipp taket fliser, må forkastet og erstattet. Total, fjerner mold deg koster mellom $20 å $120, ifølge kostnader Helper.