Kostnader å installere et bad

April 16

Kostnader å installere et bad

Installere et bad er et stort prosjekt som kan koste opp $50.000, ifølge Costhelper.com. Avhengig av typen bad og dens funksjoner, kan du spare mye penger ved å gjøre det meste av arbeidet selv.

Funksjonen

Funksjonen til badet spiller en stor rolle i installasjonen kostnadene. Hvis badet er en enkel, halv bad med minimal funksjoner, du vil tilbringe mye mindre enn hvis du skulle installere full master bad med luksuriøse funksjoner som granitt counter topper eller marmor gulvfliser.

Funksjoner

Særpreg vil påvirke prisen på installasjonen. Funksjoner som gulvet materialer, inventar, benkeplater, dusjer, vasker, toaletter og bad innredning variere betraktelig i pris avhengig av kvalitet og kvantitet.

Geografi

Det er mye enklere og mer kostnadseffektivt å installere enkle bad over et space som har pre-eksisterende kloakk og avløpssystemer. Du kan bruke så lite som $3000 på et bad med nærliggende avløp eller så mye som $25.000 uten nærliggende VVS, ifølge Costhelper.com.

Betraktninger

Betale noen andre å installere badet kan være kostbart. Hvis du kan gjøre en stor del av arbeidet selv. Du må betale for profesjonelle VVS hjelp, men sjansene er du vil kunne installere skap og gulvfliser uten problemer.