Korn frø vokser Popcorn planter?

July 3

Korn frø vokser Popcorn planter?

Hvis du vokste egen popcorn, kan du være sikker på at det var vokst uten plantevernmidler eller andre skadelige kjemikalier. Voksende din egen popcorn anlegget er mulig, men det må være en faktisk popcorn kjernen og ikke sukkermais.

Identifikasjon

Popcorn er en rekke Zea mays. Hvert øre har kjerner, akkurat som i sukkermais du spiser, men popcorn kjernen er mindre, hardere og rundere enn sukkermais. Det er også utgangspunktet tørket stengel før under mer luft tørker.

Struktur

Mais kjerner har en bakterie innkapslet i endosperm. I popcorn's tilfelle, denne endosperm er mest vanskelig og omgir et lite fuktig område. New Mexico State University sier steam opprettet når kjernen varmes hva gjør det sprakk åpne når den kommer.

Riktig Type kjernen

Du vil ikke kunne pop kjerner fra andre typer korn på grunn av hvordan kjernen er strukturert. Fuktig, myk delen av kjerne popcorn ligger ved det hardt skallet, men søt mais kjerner har myk eller sukkerholdig områder som er ubeskyttet av noe hardt. Du får den eksplosive effekten for å danne et popcorn.