Kontorstol rengjøring

September 10

Med uendelig reportasjer informere offentligheten influensa utbrudd og epidemier, er folk bli mer fokusert på hva de kan gjøre for å holde sine omgivelser ren og bakterie gratis. Et godt sted for bakterier å fester er et kontor, hvor mange mennesker tilbringe timer på slutten i et relativt begrenset område som de ofte deler mange av det samme materialet. Hvis du arbeider i et kontormiljø, er et element du ikke vil forsømmelse rengjøring kontorstol, spesielt hvis det brukes av flere personer.

Bruk passende rensning forsyner

Om kontorstol er laget av Lær, vinyl eller møbeltrekk, kan og må rengjøres ofte. Det vil være viktig for deg å velge en renere som passer for din kontorstol materiale. Les baksiden av flasken av renere å sørge for at det er godkjent for stolens stoff. Deretter teste renere i en umerkelig del av stolen for å sørge for at det ikke skade stoffet. Du kan teste det ved å bruke en liten mengde renere overflaten av stolen og vente i flere minutter for å sikre at stoffet er ikke misfarget. I tillegg gjelde renere kontorstol ved å spraye den på en myk klut som kan være gned kraftig uten rive eller forlate en rest slik et papirhåndkle ville.

Rense

I tillegg til rengjøring stolen, rense det å sikre at det er så fri for bakterier som mulig. Etter at du har brukt støvsugeren på stolen, følge opp med desinfiserende kluter eller spray. Vær spesielt oppmerksom på armene på stolen med sanitizer programmet fordi disse berøres oftest. Kontroller også at du rense baksiden av stolen fordi du sannsynligvis ta på baksiden av stolen når flytte den om.

Gjenta ofte

Ta tiltak for å rense arbeidsområdet så ofte som mulig. Planlegg å tørke ned kontorstol minst en gang i uken for å opprettholde total renslighet. Jo oftere du rengjøre stolen, jo enklere blir det å gjøre dette. I tillegg rense stolen en gang i uken hvis du er den eneste med stol eller daglig hvis det brukes av flere personer på kontoret. Det kan virke som et ork først, men når du gjør det en del av rutinen, rengjøring og rensersyklusen stolen vil være rask og enkel