Konserveringsmidler & tre dekk selfangere

April 12

Konserveringsmidler & tre dekk selfangere

En tre dekk er en verdifull forbedring på en eiendom. Det gir en hyggelig ekstrautstyr til det ytre miljøet i hjemmet, og det også øker verdien på eiendommen. Det er viktig å beholde integriteten av tre dekk, som krever regelmessig refinishing. Trebeskyttelse som inneholder selfangere er det beste valget for denne jobben.

Hvorfor tre dekk trenger konserveringsmidler og selfangere

Fiender av tre er fuktighet, sollys og biologiske enheter. Levende trær beskytte seg naturlig ved å produsere visse kjemikalier gjennom fotosyntesen og interne prosesser. Beskytte saget tre krever bruk av konserveringsmidler og selfangere å ta plassen til disse biologiske elementene. Disse produktene må inneholde noen forbindelse som ikke bare gjennomsyrer fiber av tre medlemmer, men også skaper en barriere mot vann, ultrafiolett lys og naturlig fiender som termitter og sopp.

Typer ferdig for en tre dekk

Det amerikanske Department of Agriculture og Forest Service sponse i fellesskap skogen produkter Laboratory (FPL), en enhet som tester og priser produkter knyttet til bruk og omsorg av tre. En FPL faktaark gir informasjon om plasseringer for tre dekk. Det anbefaler tre typer produkter kategorisert som konserveringsmidler og flekker. Hver av disse inneholder selfangere som bidrar til å holde fuktighet fra skade integriteten til en tre dekk. De tre utførelser er vannavstøtende konserveringsmidler, farget vannavstøtende konserveringsmidler og delvis gjennomsiktig flekker.

Vann Repellents og konserveringsmidler

Tradisjonelle vann repellents inneholder organiske løsemidler (terpentin, mineral brennevin), en vannavstøtende (parafin voks) og en slags sealer som lakk eller linfrø olje. Løsemidler er lagt til nyere produkter for å hjelpe vannavstøtende elementene trenge korn av skogen. Disse nyere vannavstøtende konserveringsmidler også legge til en soppdreper å beskytte tre dekk fra mugg og mold. Mange av disse konserveringsmidler inneholder ikke-oljer tørker som ytterligere beskytte tre fra fornedrelse og sopp. Press-behandlet tre som er utformet for å hindre insekter og sopp kan også utnytte vannavstøtende konserveringsmiddel.

Epoxy selfangere

Nyere typer tre dekk selfangere bruk epoxy som den viktigste konserveringsmiddel og tetting agenten. Teorien bak disse selfangere er evnen av epoksy til avleder og absorberer ultrafiolett lys som er så ødeleggende for ubeskyttet tre. Mange av disse epoxy-baserte selfangere inneholder syntetisk harpiks som erstatter den naturlige oljer av tradisjonelle konserveringsmidler. Disse oljene er et mål for sopp vekst, fungerer som en matkilde etter selfangere de er blandet med er forringet av tid og forvitring. Epoxy harpiks er motstandsdyktig mot sopp er effektiv konserveringsmidler og selfangere for en tre dekk.

Press-behandlet tre dekk

Tradisjonelt inneholdt press-behandlet tre chromated kobber arsenate som beskyttende agent mot sopp og skadedyr. Striden om sikkerheten til denne ingrediensen førte til utskifting forbindelser, som Amin kobber quat og kobber azone. Selv om press-behandle tre forhindrer råte og mugg, vil ikke beskytte tre mot forvitring. Konserveringsmiddel er fremdeles nødvendig, men det må være merket som passer til bruk på press-behandlet tre.