Konkrete Walkway ideer

March 2

Konkrete Walkway ideer

Betong gangveier er et ideelt område i landskapet til å legge til din egen stil og design. De ser fantastisk farget med en farge at ekko fargene finnes i hjem og hage. Mønstre og teknikker for å designe din konkrete walkway er enorme. Her er noen ideer om hvordan å gi din konkrete walkway og gjennomarbeidet.

Betong Scoring

Opprette en fantastisk, innbydende konkrete walkway full former og motiver. Denne teknikken kalles betong scoring, hvor du etch i betongen ulike former og mønstre for å lage et dramatisk design. For disse betong gangveier meandrerende gjennom blomsterbed og kantlinjer, etch en botanisk design i betongen. Figurer som soler, måner og løvverk som blader, gir en sterk design tilstedeværelse. Sterk figurer som rektangler, stjerner og diamanter kan også bli kuttet og farget til kontrast med hverandre for å opprette et brennpunkt til landskapet. Betong scoring dine initialer eller monogram gangveien foran gir et personlig preg til design.

Stemplet betong

Lage utseendet på en brosteinsbelagt eller seashell gangvei bruker stemplet betong. Stemplet betong gjelder inntrykk i stein, som resulterer i din valgte design. Det kan være strukturert, farget og formet til en utforming som passer til hjem og landskap. For en frisk design til landskapet, stempel utseendet på skifer til overflaten til klassisk visning. Denne utformingen etterligner utseendet skifer, men uten heftig pris som kommer med disse dyre steiner. Gangveier stemplet med murstein design forbedre plassen, og gir en realistisk mønster som bærer holdbarheten av betong, men med utseendet av murstein.

Betong Steppingstones

Opprette din egen betong design som bruker betong steppingstones. Steppingstones forbedre gården og hagesenter og kommer i en rekke former og størrelser. De kan opprettes fra en mold som er støpt i betong og har innebygd skulpturer av blomster som tulipaner og calla liljer. Betong steppingstones kan plasseres rundt klosset områder av landskapet som trær og store busker og kan bli kuttet for å passe inn alle formet landskapet. Allsidig, betong steppingstones passer i både små og store områder i tillegg til formelle og uformelle landskaper. De ta enkelt opp flekken og farge til å opprette din egen særpregede.