Konkrete oppdateringen Tips

April 2

Konkrete oppdateringen Tips

Du kan reparere en depresjon i betonggulv, terrassen eller fortauet uten å erstatte hele overflaten. Lapp betong hull er faktisk et prosjekt de fleste gjør-det-yourselfers kan håndtere. Ved å følge noen enkle konkrete oppdateringen tips, vil du kunne takle prosjektet med selvtillit.

Forberedelse

Forberede overflaten oppdateringen før du blande betong. Spør webområdet Builder sier at overflaten forberedelser er det viktigste aspektet reparere et betonggulv eller fortauet. Siden de fleste oppdateringer krever fylle ut et hull eller divot, er ekstra arbeid ofte nødvendig å eliminere rigded kanten av lyte. Sviktende å eliminere den depresjonen kniven kan påvirke oppdateringens holdbarhet, og til slutt føre til å løfte.

Bruke en hammer, meisel eller så med en murblader å jevne ut alle ujevnheter og opprette en nivå kant. Tim Carter på Ask byggmester sier at du ideelt sett vil kanten til å være 1/8 tomme tykk.

Forsterke oppdateringen

Du bør forsterke dype hull - hull som utvider godt forbi betongen overflaten og vise en del av bakken nedenfor. Kjøre tre eller fire herdet negler depresjon å sikre det og hindre den fra å utvide før bindemiddel. Du kan også bore 1/2-tommers diameter hull i depresjon og sett en stål stang. Pass på å sikre toppen av stangen er 1/2 tommers eller mer nedenfor hullets edge, så den oppretter en usynlig lapp forsterkning.

Betongblanding

Følge instruksjonene på siden av betong sammensatte beholderen for å forberede blanding. Du vet når blandingen er klar når det handler om tettheten av kake frosting. Uansett størrelse hull bare gjøre nok betong sammensatte bruke i 20 minutter eller mindre - tiden før sammensatt begynner å stivne og bli mindre føyelig.

Dekk med plast

Når oppdateringen er på plass, tett dekke det med plast for å opprette en lufttett forsegling. Plast beskytter oppdateringen fra elementer og gir tid for den bindemiddel å kurere. Spør webområdet Builder anbefaler forlate plast på lappen i ca fire dager.

Ideell Patch forhold

Den beste temperaturen for lapp betong hull er 55 grader Fahrenheit, med fuktig og overskyet forhold. Solrik, varm dager kan forårsake oppdateringen tørke for fort og kalde, kjedelig dager kan stoppe oppdateringen fra riktig å.