Konkret innkjørsel installasjon

January 31

Konkret innkjørsel installasjon

Betong innkjørsler har blitt normen i hjemmet bygning, enten du bygger et landlig beliggenhet eller midt i en by. Installere en konkret innkjørsel garanterer deg en langvarig, slitesterk overflate, så lenge du konstruere oppkjørselen riktig. Installere en konkret innkjørsel vil kreve mer enn strømme til hellen; Det må du forberede subgrade for konkret, bruk riktig konkret blande og forsterkning, installere leddene, gir tilstrekkelig drenering og slutt materialet slik at den krever så lite vedlikehold som mulig å beholde et attraktivt utseende.

Bygging grunnleggende

Klargjør dine subgrade for de beste resultatene fra din betong pour. Kontroller at området du pouring oppkjørselen på nivå og kompakt. En feil på subgrade vil oversette til oppkjørselen overflaten, forårsaker sprengning, forstyrrer oppgjør av betong og forårsaker overflaten sette ujevnt. Erstatte problem jord med en alternativ materiale som grus eller knust rock. Sjøsprøyt din subgrade jord med vann før helle betong, for å hindre tørr jord snylting fuktighet fra betongen, skade herding betongplate.

Bruke stålforsterkning barer eller armert betong i konkret innkjørsel plate å forsterke materialet. Betongen må støtte store mengder vekt, så rebar i betongen å holde materialet sammen. Sted rebar i et kvadrat-fots rutenettmønster med barer bundet sammen med stål bånd der linjene møtes. Bruk steiner eller kutte murstein plassert under rebar å heve den av bakken slik at det kommer i midten av din betongplate.

Bruk en høyverdig konkret blande for oppkjørselen din. Den ekstra kostnaden per kvadratfot vil betale seg av med årene lagt til oppkjørselen din nyttig lifespan. For best resultat, ifølge Tennessee klar betong Association, gå med en lav lavkonjunktur blanding av kompresjons styrke 4000 psi eller mer. Nedgangen er tykkelsen av blandingen, og foreningen foreslår at det være mindre enn 3 inches, med en tykk konsistens som forhindrer spredning og beholder bakkene. Luften innholdet av din skal være 6 prosent, og vann-sement forholdet mindre enn 0,50. Unngå bruk av vann når du helle skive, og når ferdig båren, for å holde vann blandingen konstant. En blanding som er for vått vil svekke overflaten. Hell betongplaten til en tykkelse på 4 til 5 tommer. Du kan legge til flere tykkelse skive for tyngre lastekapasitet, men gjør så vil forhånd kostnadene av betong med omtrent 20 prosent per ekstra tomme.

Skråningen oppkjørselen mot gaten, fra alle eksisterende strukturer på eiendommen gi skikkelig drenering. Ifølge Portland sement Association skråningen deg bør overflaten minst 1/8 tommer per fot.

Etterbehandling

Når plate har strømmet, må du gi noen finpuss. Plasser ledd, hull i betongen, å hindre sprekkdannelse på grunn av temperaturendringer. Utvide leddene full bredde og en fjerdedel dybden av oppkjørselen hver 10 fot. Også installere en isolasjon felles der oppkjørselen møter en andre fortau som en fortauet eller garasje gulv.

Dekorer overflaten av oppkjørselen mens det fremdeles er vått. Stemple din oppkjørselen overflate ved hjelp av betong frimerker for å skape et design i skive. Stain overflaten ulike farger eller utsette en mengde av bergarter plantet i betongen under blande scenen for en fargerike utseende og strukturert oppkjørselen. Når oppkjørselen har helbredet, sel overflaten å hindre forvitring, og å opprettholde utseendet av oppkjørselen din ferdig i år.