Konfødererte Rose anlegget

October 8

Native til Kina, konfødererte rose har funnet sin plass i bakgården landskaper over hele USA Medlem av Malvaceae familien, konfødererte steg er faktisk en hibiskus. Denne store multistemmed bush funksjoner samt en kantlinje plante eller som en bakgrunn anlegg i terrassen eller vann dammen landskapet. Den iøynefallende løvverk og attraktive blomstrer gjør konfødererte steg en ekte showstopper. De fargerike blomstene tiltrekker hummingbirds og sommerfugler alike.

Identifikasjon

Konfødererte steg anlegget når høyder på 12 til 15 fot med en 8-fots spredt på modenhet. Woody stilkene av konfødererte steg anlegget krever lite beskjæring og pleier å vokse ganske buskete når du er i full blomst. Dette raskt voksende flerårig produserer lys grønne blader, som vokser 5 til 7 inches i bredde. Disse bladene er dypt lobed og hårete under.

Tidsramme

Av konfødererte steg anlegget ligger latent inntil midtsommer, når det raskt begynner å vises blant andre planter i hagen landskapet. Disse avdøde bloomers produsere 4 - til 6-tommers blomstene som vises plutselig i sen høst. Knoppene åpne som hvite blomster, falming for å rosa noen dager senere. De rosa blomster slå mørkere som de utløper. Det er ikke uvanlig for konfødererte steg anlegget for å vise alle tre fargene samtidig. Fuzzy kapsler utvikle etter blomstrende, som senere tørr og slipp frø.

Geografi

Foretrukket planting plasseringen av konfødererte steg anlegget er i USDA hardførhet-soner 7 til 9, der vintertemperaturer ikke slipp under 10 grader Fahrenheit. Konfødererte steg planter er et vanlig syn i den sørlige delen av USA, der trusselen om frost ikke er et problem. Konfødererte steg Anlegget thrives i rik, godt drenert jord med en pH mellom 6.5- og 7.0. Planting steder inneholde full til delvis solen for at anlegget for å blomstre.

Betraktninger

Ta skritt for å sikre at konfødererte steg anlegget har vinter beskyttelse. Uventet frost kan drepe planten, så forsiktighetsregel metoder er nødvendig. Tepper, ark eller biter av tykk plast skal alltid være tilgjengelig ved en kulden snap. En konfødererte rose plante løst drapert med beskyttelse har en god sjanse til å overleve en kulden snap. En 3 - til 4-tommers lag bark mulch tilbyr også et naturlig teppe av beskyttelse i vintermånedene.

Misforståelser

Konfødererte rose er ofte tenkt på som medlem av Rosefamilien, og selv om det er en hardfør hibiscus, det er nært knyttet til bomull plante. Derfor går konfødererte steg anlegget også navnet bomull steg. Faktisk, ligner fuzzy seedpod som utvikler etter fall blomstring tett som boll av bomull anlegget, som utgivelser frø for overføringen.