Konfigurere porten eller Playden

September 22

Før barnet begynner gjennomgang, er det tilrådelig å baby-beviset ditt hus for å sikre både barnet og din breakables. Men hvis baby-bevis et bestemt område, eller du har en trapp i nærheten, en baby gate eller spille den kan være en fantastisk hjelp. Gates er enkel, flyttbare stykker som kjører langs bredden av en døråpning, mens spille Hi er hele lukkede områder der babyen kan spille. Installere en bør ikke ta mer enn noen få minutter.

Instruksjoner

Gate

•Juster porten til minste innstilling ved å trykke to ender av gate sammen. Du må holde nede en knapp for å skjule porten, mens andre vil bare gli når presset på visse modeller.

Stå et sted slusen mellom de to sidene på dørkarmen eller første trinn i en trapp.

•Trekk sidene av porten ut til de når veggene eller sider av trappen. Fortsette å trekke til porten er tett klemt fast mellom dørkarmen.

•Klikk, låse eller andre måter sikre porten i sted, avhengig av din spesifikke gate. De fleste porter kan lett gli åpen med et trykk på en knapp hvis voksen må passere.

Spille Den

•Fjern to stykker av spille den fra boksen og feste dem til hverandre ved å klikke de aktuelle bitene sammen, ifølge din spesifikke spille hule.

•Sett en tredje kodebit spille den på samme måte og fortsetter til alle brikkene er ferdig.

•Klikk siste stykke sammen med den første delen å danne en hel sirkel, og stå opp den spille slik at barnet kan spille inn. De fleste spill Hi inneholder en "dør" stykke som enkelt åpnes og lukkes for enkel tilgang til barnet.

Tips og advarsler

  • Hvis den avspillingsområdet er ikke stor nok for barnet ditt, kan du kjøpe ekstra brikker for å opprette en større sirkel. Alternativt, hvis inkludert bitene danner en sirkel som er for stor for din Lekerom, fjerne et par stykker for å opprette en mindre sirkel.