Konfidensiell strimling og resirkulering

September 8

Konfidensiell Shredding og gjenvinning (CSR) er en Florida-baserte selskapet som håndterer salg av konfidensielle dokumenter. Avhender papirarbeid er viktig for å hindre identitetstyveri og beskytte naturressursene gjennom papir gjenvinning.

Historie

CSR ble lansert i 2005 av Aldredge familien. Selskapet er basert i Tallahassee, Florida, og er en sertifisert kvinne-eide bedriften av delstaten Florida.

Funksjonen

Selskapets virksomhet dreier på stedet-ødeleggelse-dokumenttjenester. Regelmessige lastebiler kommer til området bedrifter å makulere dokumenter og ta papiret en resirkulering stasjon. De kan også bli kontaktet for engangs dokumentet utrenskninger. I tillegg finnes fire steder rundt Tallahassee som frafalt papirarbeidet for senere plukke opp av CSR.

Fordeler

Etter shredding papirarbeid, vil CSR-ansatte gi deg et sertifikat av ødeleggelse å bevise din overholdelse personvernlovgivning. Shredding beskytter identiteten til kunder, beskytter konfidensielle dokumenter og holder en virksomhet i samsvar med flere føderale lover.