Komponenter av Vinyl rekkverk

November 20

Komponenter av Vinyl rekkverk

Vinyl dekk tog har vært tilgjengelig i 35 år. Siden de første vinyl systemene, har holdbarhet, pris og tilgjengelige alternativene alle forbedret. Hva var opprinnelig en spesialitet produktet som ble vanligvis installert av en profesjonell er nå en gjør-det-din-selv-prosjekt. Med bare et par klare å montere stykker er dette lite vedlikehold dekk rail systemet et godt valg for mange huseiere.

Innlegg

Som med alle rekkverk system, er støtte bitene viktige elementer i form av stabilitet. Vinyl tog begynner med et solid innlegg. Oftest brukes et 4 x 4 behandlet tre innlegg med vinyl ermet eller "innlegget kledning" som slips over innlegget å beskytte den mot solen og vannskader. Dette innlegget er toppet med en vinyl innlegget cap tilgjengelig i en rekke stiler.

Skinnene

Topp skinnene som kobler innleggene er laget av en kraftig vinyl vær og ultrafiolett (UV) ray motstandsdyktig. For å legge vekt og stabilitet er metall sett, kalt en "stiver," ofte plassert inni skinnene. En endring i vinyl tog er bruken av tung aluminium i stedet for stål setter. Aluminium er langt mer motstandsdyktig mot rust og hindrer skjemmende rustflekker som skinner alder. Rails er tilgjengelige i en rekke stiler og lengder. Ofte er en vinyl støtte blokk plassert under nedre skinnen å gi ekstra støtte til ekstra lange deler eller skinner som ikke inkluderer en stiver.

Spiler

Spiler, kalles "pickets," er stykker som kobler topp skinnene. Vinyl tog er enkel å sette sammen fordi spiler bare slip precut hull i topp skinnene for samlingen. Vinyl spiler er nå tilgjengelig fra veldig enkelt utsmykkede stiler og uvanlig moderne figurer for å opprette et tilpasset utseende.