Komponenter av regnvann høstingen

August 22

Komponenter av regnvann høstingen

Hvert år ideen om bevaring og beskyttelse av våre ressurser blir mer av et problem. Vann er absolutt intet unntak til denne regelen. Ifølge Texas A & M University forlengelse inkluderer regnvann høstingen fange, avledning og lagring av regnvann for senere bruk. En god bruk av høstet regnvann er hagearbeid, vanning blomster og plener. Bruke city vann for disse formål kan være kostbart og sløsing vann systemer som kreves for drikking og avløp systemer.

Taket og nedbørfelt

Først en overflate må plasseres hvor regnvann vil treffe og bli fanget. Takene er vanligvis brukt til dette formålet fordi de er lettere tilgjengelig og tilgjengelig. Andre nedbørfelt brukte kan inneholde dekk, terrasser, tunet områder eller hjemmelaget overflater som bølgepapp ark. Takene som er utsatt for oksiderende effekter av solen og luftbårne giftstoffer bør unngås. Cedar hustak bør unngås helt på grunn av surheten av tre, som er giftig for planteliv.

Takrenner, vakter og rør

Taket eller hjemmelaget systemet krever et guttering system å samle vannstrømmen og transportere det til et rørsystem. Takrenner kan kjøpt eller laget med PVC pipe, galvanisert jern eller bambus. Rennesteinen må være tabellstørrelsen mest ekstreme vannstrømmen fra regn. Installere takrenner med en kontinuerlig skråning bistår i forebygging av rusk buildup. Gutter vakter er valgfrie og brukes ofte avhengig av omkringliggende bladverket av regnvann høsting system. Et rørsystem må bære vann fra nedslagsfelt eller taket høsting systemet. Rør eller rør kan settes sammen av en rekke materialer, inkludert galvanisert jern eller PVC-rør.

Første Flush og Filter

Et første rødme system er komponenten over høstingen prosessen som stammer den første nedbøren av en storm som tømmes ut fra høsting systemet og ikke brukes. Når regnet faller, inneholder det første vannet de miljøgifter og kjemikalier. Første vann avledere kan kjøpes og har vist seg for å fjerne opptil 80 prosent av forurensninger fra regnvannet. Resten av vannet som finnes kan kjøres gjennom filtre eller rusk feller å rense vannet som ønsket. Det finnes en rekke filtre som kull eller sand.

Lagring og desinfeksjon

Lagertanker kan være hvilken som helst størrelse avhengig av behovene til enkelt. Tanker kan kjøpes fra en rekke forskjellige forhandlere som gården implementere butikker, oppussing butikker eller online spesialforretninger. Kjøpte tanker kan holde overalt fra 300 til 3.000 gallons av vann. En tank kan også være laget av materialer som galvanisert jern, plast, betong eller ferrocement. Noen gjør en endelig desinfeksjon på samlet vann med UV-belysning og partikkelfiltre, men dette er helt avhengig av hva vannet vil bli brukt til.