Komponentene i en strykebrett

October 24

Feil strykebrettet kan gjøre en hushold ork enda mindre fornøyelig. Siden du vil bli stående foran dette forumet i mange timer, er det viktig å forstå de ulike komponentene og hva de gjør. Forstå bygging av ulike typer strykebrett kan ikke bare hjelpe deg å velge riktig type bord for deg, men også hjelpe deg reparere eller til og med bygge en bord.

Frittstående strykebrett

De fleste strykebrett er frittstående strykebrett. Disse strykebrett har full størrelse boards, som vanligvis måler ca 42 inches lang og 12 til 15 inches bredt. Tabellene er vanligvis laget av metall, som er dekket med en skum polstring. Strykebrett har et deksel over utfyllingen. Dette dekselet er sikret til styret med elastisk eller en snor. Noen deksler har også klipp å holde dekselet sikkert på bordet. Frittstående strykebrett har ben som skyver fra en flat posisjon--for lagringsplass – til en stående posisjon. En lever under bordet utgivelser bena. Siden bena lysbilde i stående posisjon, er høyden på frittstående styrene vanligvis justerbar.

Mange frittstående styrene har ekstra funksjoner som tilbehør stativ som kan holde jern eller stivelse; de kan også ha et sted å henge kleshengere og/eller klær etter at du har strøket dem. Noen forumer er multi-funksjonelle og kan forvandle seg til andre objekter som stepladders.

Innebygd strykebrett

Innebygd strykebrett har noen elementer i likhet med frittstående strykebrett, som styret, utfylling og dekke. Men kan innebygd styrene komme i mindre størrelser enn frittstående styrene. Også, mens høyden kan angi noen innebygde forumer, høyden er generelt fast når brettet er installert. Innebygd styrene er forankret til veggen og kan kaste ut av en regjering. Disse styrene er ofte på en låsing hengslene, og kabinettet noen ganger har plass for lagring av stryk forsyninger.

Bærbar strykebrett

En annen type styret er en bærbar strykebrett. Dette kommer i forskjellige stiler, slik at de har mange ulike elementer. Den enkleste typen bærbare styret er et strykejern teppe. Dette er en isolert, varme-proof teppe som du kan spre seg på en flat overflate. Du så jern på teppet. Et annet alternativ er en tabletop strykebrett. Disse kommer i forskjellige stiler. En enkel stil er som en liten brett med korte ben. Mens disse bena fold vanligvis under bordet for flat lagring, er høyden på bena vanligvis ikke justerbar; de er vanligvis mellom to og tre fot lang og fot bred. Andre tabletop brett er utformet for å kaste bort for mulige reiser. Styret del folder, og styret har ben og en jern stå som brette i bunnen av styret for ganske flat lagring.