Komfyr å ovn kokekar

September 8

Komfyr å ovn kokekar

Kjøkkenartikler som kan overgang fra komfyren toppen - også de komfyr eller cook - til ovnen tilbyr begge matlaging kilder på fingertuppene. Denne typen kokekar er nyttig når du må utføre en totrinns matlaging prosessen, som å starte en rett på komfyren og etterbehandling det i ovnen. Kokekar med denne funksjonen kan spare deg både tid og arbeid, uten at kvaliteten på maten.

Konstruksjon

Kjøkkenartikler som kan overgang fra ovnen til ovnen er vanligvis metallic, ofte støpejern eller emaljert støpejern. Andre eksempler er panner med utside stål rundt en aluminium kjerne. Disse typer panner beholder og distribuere jevnt varme hele overflater, holde maten varm for second porsjoner. Panner med denne typen konstruksjon er kompatible med induksjon cook topper og fungerer best over middels til lave nivåer av varme.

Type

Ovnen til ovn kokekar kommer i en rekke former, størrelser og stiler, fra gryte roasters nederlandske ovner og støpejern stekepanne. Disse alternativene kan du utføre oppgaver, for eksempel braising kjøtt, forbereder saus midt i pannen fra kjøtt juice og langsom kjøkken ingrediensene for et en-potten måltid. Du kan forberede de viktigste ingrediensene i kjelen, tilsett resten av ingrediensene og krydder, så Sett pannen i ovnen til ferdig. Pannene er egnet for hver oppskrift, fra familien deler til individuelle porsjoner.

Service

Mange av disse allsidige kokekar er også gjort å gå direkte til bordet som de kommer i et utvalg av levende, dekorative farger. Du må imidlertid være forsiktig så du ikke Skyv kokekar over bordplater eller glass ovn topper. Tunge panner og de med grov bottoms, som støpejern, kan forårsake riper. Du må også beskytte tabellen ved å legge ned en Gryteunderlag eller varme pad å holde kokekar som beholdt varmen kan overflaten skade.

Andre fordeler

Emaljert støpejern panner har lagt bonuser: du kan lage og lagre dine måltider i en panne. Mange er i stand til å gå inn i ovnen fra kjøleskapet eller fryseren; og etter at du har hatt matrester, de fleste er oppvaskmaskin for enkel rengjøring. Når en pan gjør jobben av to kjeler, lagre du også på lagringsplass.

Betraktninger

Kontroller funksjoner og bruk og omsorg begrensninger av hver pan før du kjøper som forskjellene mellom linjer og produsenter kan påvirke valget. Ta hensyn til temperaturklassifisering av håndtakene. Selv om de er ovnen-safe, er håndtakene vanligvis vurdert til en viss temperatur.