Kohler Toalett Tank installasjon

January 17

Kohler er merkenavnet knyttet våtromsinnredning, vasker, toaletter og tilbehør for baderom og kjøkken. Tanken på en Kohler toalettet holder en vannforsyning på-the-klar for neste toalett flush. Når håndtaket er deprimert, en stopper på bunnen av tanken åpnes og vann fra tanken løper i bollen. En erstatning Kohler toalett tank leveres komplett med det indre arbeidet – helt ned til flush håndtaket. En ny toalett tank kan være akkurat hva Kohler toalettet trenger hvis din nåværende tank lekker, er sprukket eller de innvendige delene er slitt.

Instruksjoner

Fjern eksisterende Tank

Slå av vannforsyningen ventilen ved foten av toalettet. Skylle toalettet for å fjerne det meste av vannet fra tanken.

•Løft opp toalett tank dekke rett opp og fjerne den. Nyt noe vann igjen i bunnen av tanken med en klut eller svamp. Løsne vannforsyning slangen fra bunnen av tanken med en tang. Fjern slangen fra tanken.

•Spray gjennomtrengende væske på utsatte toalett tank nøtter på undersiden av toalettet tank flens på baksiden av bollen.

•Plasser en skiftenøkkel på en av toalett tank nøtter. En flat skrutrekker inn i sporet på bolten inne bunnen av tanken. Tvinn mutteren mens forebygge bolt slår med skrutrekkeren. Fjern bolten fra bolt-hull. Fjern gjenværende mutter og bolt på samme måte.

•Løft opp toalett tank rett opp og ut av toalettet. Rengjør underlaget på toalettet med en klut eller plastskrapen.

Installere erstatning Tank

•Twist nøtter og skiver av montering stenderne av erstatning toalettet tank med en skiftenøkkel og legg dette til side.

•Plasser en ny tank-å-bolle pakning, vanligvis med en ny tank - over underlaget på bollen, kø monteringshullene og utløp hullet i pakningen med som hullene i bollen.

•Plasser M41 til bollen, sikre at montering bolt stenderne inn monteringshullene på bollen. Plassere skiver og nøtter tilbake på tanken festeboltene og stram dette for hånd.

•Visually sjekk tanken levelness fra side til side og fra foran til bak. Flytte tanken etter behov. Boltene tank med en skiftenøkkel stramt nok til å gi en vanntett forsegling. Over trekk ikke nøtter eller tank, eller bolle montering flensen kan være skadet.

•Thread vannforsyning slangen til bunnen av tanken og stram den med en tang. Slå toalett vann på. Plasser toalett tank deksel på toppen av tanken.