Koble PVC-rør til en tre-tommers kobber kloakk avløp

February 23

Koble PVC-rør til en tre-tommers kobber kloakk avløp

Koble PVC til en tre-tommers kobber kloakk avløp kan ikke oppnås i tradisjonell forstand, betyr ved å tre en pipe på den andre. Selv om det kan være mulig å finne noen industrielle tre-tommers kobber passer med tråder, en langt enklere og like effektive metoden er å bruke et oppdrag kopling for aktiviteten. Oppdrag kopling, som er utgangspunktet en tykk gummi Kobler rør holdt sammen med bandet klemmer, vil tillate deg å par to helt forskjellige typer materialer, i dette tilfellet en tre-tommers kobber rør og en PVC-rør.

Instruksjoner

•Juster endene på rørene slik at de justeres. Rør diameter variere ikke mer enn 1/8 tommer for oppdrag kopling for å arbeide. Eventuelt legge til reduksjonsgir eller expanders i PVC hvis den opprinnelige datakanalen ikke faller innenfor denne parameteren.

•La én side av oppdraget kobling over tre-tommers kobber kloakk avløp røret, som må være plassert på omtrent halvveis i koblingen. Stram de siste bandet klemmen på koblingen å feste det til kobber kloakk rør med din flat skrutrekker. Slå klemmen stramme skruen i en klokken.

•Skyv PVC pipe slutten innenfor den utstikkende halvparten av koblingen som gjenstår. Rumpe PVC direkte mot kobber kloakk avløp røret.

•Apply press på PVC-rør ved å presse og holde den fast mot den cooper røret. Skru ned siste bandet klemmen på PVC slutten. Dette vil holde to rør sammen.

•BEGIN til å skru ned resten av bandet klemmer ved første flytte til siden kobber rør og stramme en klemme og deretter flytte til siden PVC pipe og skru ned en klemme. Skru dem ned for maksimal holder effektivitet.

Tips og advarsler

  • Bruk litt vaselin som et smøremiddel på rørene. Dette lar deg glatt Skyv gummi koblingen over hverandre.
  • En makt drill eller skrutrekker med litt flatt blad vil tillate deg å raskt stramme bandet klemmer og spare tid gjøre.
  • Mission koblinger er ikke høytrykk tilkoblinger, og bare skal brukes til å koble kloakk eller andre drenere rørene sammen.