Koble kobber rør til en vannkilde for en Fordampingsavkjøling Cooler

September 16

Gjør det selv rørleggere kan enkelt koble en Fordampingsavkjøling cooler kobber supply linjen til en vannkilde med en selv piercing sal ventil. Rute vann til kjøleskap ismaskin maskiner, salen ventiler klemme rundt en kobber vannforsyning rør og pierce rørets mur for å "trykke" rørets tilbud. Fordamping kjølere kobber rør kobles direkte til en sal ventil stikkontakt via en kompresjonskoblingen. Å trykke inn eksisterende vannforsyning med en sal ventil lindrer gjør det selv rørlegger skjære rør, lodding eller liming.

Instruksjoner

•Twist sal ventil skruer mot klokken for hånd eller med en skrutrekker eller en fastnøkkel til å løsne og fjerne skruene fra salen Valves topp og bunn plater. Fjerne skruene fra hullene og separat ventilens topp og bunn plater. Finn nærmeste vannforsyningen linje til den Fordampingsavkjøling cooler.

•Hold sal ventil bunn plate mot bunnen av supply linjen. Plass sal ventil Gummipakning på undersiden av valve's topplaten. Slå sal ventil håndtaket mot klokken for å trekke den Valves nålen inn i ventilhuset. Holde topplaten mot toppen av supply linjen og justerer den øverste platen med bunnplaten.

•Thread skruer gjennom topplaten og i bunnplaten. Stramme skruene til hånd stramt. Bruk en skrutrekker eller skiftenøkler å helt stramme skruene og fullt klemme salen ventilen på forsyning linje.

•Twist sal ventil håndtak med klokken for å utvide den Valves nålen gjennom rørets vegg. Vri til du føler rørets veggen gir og nålen trenger røret. Vri den Valves komprimering mutteren mot klokken for å fjerne mutter og ferrule fra ventilen uttaket. Skyv mutteren på kobber slangen med mutterens tråder overfor tuben åpen ende. Skyv ferrule til kobber slangen.

•Skyv slangens end i salen Valves stikkontakt åpning til slangens slutten sigarettsneiper mot indre av valve's utløp. Skyv mutter og ferrule mot ventilens utløp. Tvinn mutteren med klokken for å engasjere den mutterens og outlet's tråder. Fullfør strammer mutteren med en skiftenøkkel.

•Fjern komprimering mutteren og ferrule fra den Fordampingsavkjøling cooler flytende ventil innløpet. Skyv kulere er nut på den løse enden av kobber slangen med mutterens tråder overfor slangens åpen ende. Skyv ferrule på slangen. Sett inn slangen i innløpet til rør butts mot innløpet er interiør. Skyv mutter og ferrule mot innløp, vri med klokken til å knytte mutteren i innløpet og stramme med en skiftenøkkel.

•Vri sal ventil håndtaket mot klokken til å tilbakekalle ventilen er p og tillater vannet å strømme inn i slangen. Sjekk komprimering mutter tilkoblinger for lekkasjer. Slå av vannet ved urviserne til Valves håndtak.

Tips og advarsler

  • Uten en Gummipakning mellom sitt topplate og forsyning linje lekke salen ventiler. Før avreise jernvarehandel, sjekk din pakning for en Gummipakning.
  • Velg salen ventiler etter din supply linjen diameter; Ventiler for små eller store vil lekke.