Koble kanal til Subpanel

March 6

Subpanels brukes til å utvide kapasiteten i en eksisterende strøm-panel. De brukes også til å levere strøm til bygninger som er løsrevet fra en viktigste bygge, som et verktøy bod eller workshop. Siden disse panelene er plassert fra strøm panelet, kreves en sti å koble de to panelene. Kanal er det vanligste valget for dette. Koble en kanal til en subpanel er annerledes avhengig av hvilken kanal du plasserer.

Instruksjoner

•IDENTIFY hva størrelse conduit vil være koblet til subpanel. Finn metall knockout sirkler på subpanel. Hold kanal å kontakt til panelet å se hvilke knockout plass koblingen.

•Knock ut knockout sirkelen ved å plassere flat leder av skrutrekkeren på innsiden knockout sirkelen og slående skrutrekkeren med en hammer. Bruk tang til å trekke knockout ut.

•Sett kanal koblingen i knockout hullet. Den gjengede enden av koblingen bør være i subpanel. For PVC kanal, bare skru på en PVC foring å sikre koblingen. For metalliske kanal, kan du bruke en jordingsstropp foring. Denne typen foring har en kabel koblet som må kobles til bakken bar i subpanel.

•Skyv en del av kanal opp i til siden kanal på kanal koblingen. PVC kanal kan kobles med fugemasse for å holde bitene sammen. Litt metall kanaler bruk skruer til kontakten og kanal sammen.