Koble eksisterende ledninger til en lys innslag

December 14

Koble eksisterende ledninger til en ny light fixture er ikke vanskelig. Den vanskeligste delen av jobben er å finne riktig wire å kampen. Det er også viktig å ikke legge til kampen i en krets som allerede er lastet inn.

Instruksjoner

•Determine hva er på hver elektrisk krets av dreier av en breaker og lage en liste over hva som ikke fungerer. Elektriske plugger kan kontrolleres med en bordlampe. Sett lyset festeanordningen krets med den minste belastningen. La breaker deaktivert på krets som du skal bruke.

•Koble 12-2 ikke-metalliske omsluttet kabel krets du har valgt. Denne tilkoblingen kan gjøres i en eksisterende stikkontakt boks over en light fixture eller en ledning kan kuttes på loftet og ender koblet til nye ledningen med wire nøtter. Før kutte ledningen, kontroller at det er nok slakk for på nytt. En koblingsboks må bli naglet til rafter og tilkoblinger i koblingsboksen. Koble svart wire til svart, hvitt til hvitt og alle bare kobber ledninger sammen.

• Kjør nylig koblet kabelen til boksen stikkontakt der lyset lampen skal festes. Hvis en vegg-bryteren brukes, kjøre et stykke kabel mellom stikkontakten og bytte bokser. Fest svarte ledningen til bronse skruen på bryteren, den hvite ledningen til sølv skruen og nakne kobbertråd til grønne skruen.

•Kople den hvite ledningen fra bryteren til svarte ledningen på lyset lampen. Koble svart ledningen fra krets tilkoblingen til svarte ledningen fra svitsjen. Hvis en vegg-bryteren ikke brukes, kan du koble svarte ledningen fra krets tilkoblingen til svart wire på lampen. Uansett om en vegg-bryteren brukes, kobler du alle hvite ledninger sammen og alle bare kobber ledninger. Bruk wire nøtter for å gjøre tilkoblinger.

Tips og advarsler

  • Ikke starte denne jobben til du er sikker på at strømmen er på krets der du arbeider.