Kobbertak livet Expectency & reparasjon

October 4

Kobbertak livet Expectency & reparasjon

Kobber er brukt for ulike varer i mer enn 10.000 år. Det er så holdbar at opprinnelige kobber tak på svært gamle bygninger, som katedraler i Europa, har holdt seg i hundrevis av år. Selv om det er brukt tradisjonelt for offentlige bygninger, brukes kobber stadig som taktekking for bedrifter og hjem i USA, på grunn av sin holdbarhet, estetikk og på stedet konstruksjonsmetoder, ifølge kobber Development Association.

Forventet levealder

Kobbers levealder, avhengig av tykkelsen på kobber og hvordan den brukes på taket, ifølge Mahan skifer taktekking selskapet. Samlet, kobber tak tendens til å vare ca 50 år. Men delene av cooper tak som ikke mottar mye vann avrenning, som ridge caps - metall objekter som hetten ryggen av tak - kan vare ca 100 år. Lys Blågrønn belegg, eller verdigris, som utvikler på kobber beskytter den fra oksidasjon, bidrar til å gi det et langt liv.

Reparasjon

Kobber krever vanligvis noen reparasjoner, selv om, overtid, sin oksidasjon krever reparasjon å hindre lekkasjer og andre problemer. Gi taket en årlig spray av polyuretan bremser oksidasjon, ifølge New England metall tak.

Temperaturendringer over tid kan forårsake kobber tak å utvide og kontrakt betydelig, krever takets fester for å være til igjen for å hindre lekkasjer.

Tak som ikke var riktig loddet når installert kan ha områder etter hvert som krever reparasjon eller erstatning, spesielt på lav-skråningen, flat-sauma kobber, ifølge Lyle D. Hogan, i sin artikkel "Betraktninger for kobber overbygninger."

Kobber er svært brannsikre, men hvis en haglstorm oppstår og hagl er stor nok til bulk en bil fender, takets vann-shedding kan redusere og krever reparasjon eller erstatning.

Rengjøring

Riktig, regelmessig rengjøring av kobber tak utvider sin lifespans med 30 til 40 prosent og bidrar til å hindre noen reparasjoner, ifølge New England metall tak. Skitt og smuss påskynde forverring av kobber, men huseiere bør unngå å bruke sterke rengjøringsmidler, som øke oksidering. New England Metal taktekking råder med ketchup, eddik eller en kombinasjon av sitron og salt for effektiv og skånsom rengjøring.

Kjøpe vekt

Kobber tak er dyrt, men svært holdbart. New England Metal taktekking notater som kobber taktekking selges i ark, etter vekt, med tykkelsen målt i ounce per kvadratfot. Boliger bruker vanligvis 16-unse cooper ark og bedrifter, 20-unse kobber ark.