Kloakk sikkerhet

January 14

Kloakk sikkerhet

Sikkerhetskopiert kloakk linjer, anses lukt, overfylte Kummer og linjeskift en kloakk krise, ifølge nettstedet av Baraboo, Wisconsin. Regelmessig vedlikehold skal finne sted hver to til tre år for å sikre kloakk sikkerhet. I tillegg kan mange enkle trinn være tatt å forhindre kloakk problemer som i sin tur vil eliminere trusselen om sikkerhetskopiering som kan føre til sykdom og skade på eiendom.

Bakevje forebygging ventil

Installere en bakevje forebygging ventil vil bidra til å eliminere kloakk sikkerhetskopier. Kloakk går, men kan ikke returnere. Lampen er installert i kloakk linjen eller en avløp linje. Grunneiere påta seg ansvar for å installere og vedlikeholde ventilene.

Kloakk lukt forebygging

For å hindre lukt, bør P-trap under hver avløp sjekkes. Vann må være i fellen å hindre lukt fra å komme inn. Vann vil tørke ut raskere vinteren når det er mindre fuktighet. Taket vents bør også kontrolleres for å sikre er det ingen blader eller Reir presentere som kan hindre kloakk lukt fra å rømme.

Røtter

Røtter fra trær og busker kan søke fuktighet og skriv kloakk linje sprekker resulterer i alvorlige skader. Når rusk inn linjen, kan det oppstå en sikkerhetskopi. For å hindre at dette skjer, installere plastrør eller vite hvor kloakk linjer ligger og unngå plante trær og busker der rotsystem kan være invasiv.

Fett og fett

Fett og fett er ofte strømmet ned i avløpet. Når den varme matolje inn avløpet, den kjøler og skaper en voks-lignende buildup forårsaker den i kloakken linjen constrict og deretter tette. Matoljer bør i stedet helles i en varmebestandig beholder og kastes i papirkurven.

Papirprodukter

Papirprodukter som kluter, feminine produkter, engangs bleier og papirhåndklær bør ikke tømmes ned i toalettet så de ikke oppløses så raskt som toalettpapir. Disse papirprodukter lodge i kloakk viktigste og forårsake sikkerhetskopier.

Fibrøse materialer

Fibrøse materialer kan oppløsning og slipp fibre i i kloakken linjen. Fibrøst materiale inneholde hår, sigarettstumper, bomull baller, papir og bandasjer. Disse elementene snag gjennom i kloakken linjen og veve tauene og sammenfiltrede massene.

Andre materialer

Andre materialer for å holde ut av rørene inkluderer klær, svamper, skure pads, plastposer og plast varer, store elementer som kan kile seg i rør og mat som svelle i vann som havregryn, ris og frokostblandinger. Mat som kan spire bør også unngås; Dette inkluderer bønner, erter og live frø. Vasker og badekar bør ha sand feller å hindre sand fra å komme inn i kloakken. Fordi det er tyngre enn vann, vil sand bygge i bunnen av rør.

Farlige materialer

Farlige materialer som skal aldri tømmes. Dette omfatter sprøyte nåler, narkotika, giftige kjemikalier og brennbare væsker, som kan true publikum og avløpsvann arbeidere.