Kloakk ormer i dusjen renne

June 15

Et innendørs fly angrep kan angis ved tilstedeværelse av voksne fluene seg eller larver form av voksne fluene når de reproduserer. Siden skjemaet larver av mange fly arter varierer er så kraftig i vilkårene for fysiske egenskaper fra sine voksne motparter, huseiere kan noen ganger feilaktig tror de har en innendørs ormen problem når "ormer" de observerer faktisk bare larver fluene som ikke har ennå utviklet i voksen skjema. Et klassisk eksempel på dette er avløp fly.

Avløp fluer

Avløp flyr (Psychoda buemåler), kalles sommerfuglene flyr, er ikke så vanlig innendørs så andre fly arter, som vanlige husfluen eller frukt fluer, men fortsatt rapporteres vanligvis av huseiere. Voksen avløp fluene er meget lille og hårete, vanligvis større enn 1/5 tommer. Voksen avløp fluer bor i eller i nærheten av vann, spesielt vann som er forurenset. Foretrakk å bo i kloakken, septisk systemene og lignende, er avløp fluer gjort innendørs av tilstedeværelsen av forurenset vann i toaletter, kjøkken og bad avløp, badekar, dusj og badekar avløp og lignende.

Avløp Fly larver

Disse fluene foretrekker å ikke bare leve, men også rase i forurenset, stående vann. Derfor, den lille størrelsen på voksen avløp fly, huseiere kanskje ikke er klar over en avløp umiddelbart problem før de konstaterer liten, svart ormer i dusjen renne eller tilsvarende område. Som nevnt, disse er ikke faktisk ormer men larver form av avløp flyr. Voksen fluer legge opptil 100 egg i vannet, og eggene feed på vannet forurensninger som de utvikler. Avløp fly larver utvikle seg til voksen fluer i overalt fra 9 til 15 dager, etter som de er sannsynlig returnere til samme sted å rase igjen.

Naturlig fjerning

Avløp fly larver er svært fleksible; de kan finnes i en dusj drenerer selv om såpe, varmt vann og andre materialer pelt dem daglig. Hvis du vil fjerne Larvene fullt krever at du har fjernet kilden til forurensning som fremmer deres utvikling i første omgang, som, når det gjelder avløp flyr, vanligvis ligger godt under dusjen renne dekselet. Rense rørleggerarbeid under avløp dekselet med en pipe renere eller lange håndtak stiv pensel. Du må også rengjøre området under avløp dekselet med en desinfiserende kjemisk å eliminere alle råtnende organisk materiale under avløp dekselet.

Andre metoder

En annen vanligvis mye viktigere avløp fly kontroll mål er å finne kilden til voksen avløp fluene og eliminere dem der. Sjekk utendørs avløp, septiktank åpninger eller andre områder hvor stående vann kan samle. Hvis det er alger eller mold vokser rundt vannet, sjansene er gode for at vannet er forurenset avløp nok til å tiltrekke seg fluer. Rengjøre og desinfisere området og overvåke både innendørs og ut mer avløp fluer. Insektmidler som inneholder permethrin eller resmethrin kan drepe voksen fluer, men vil ikke drepe larver og vil ikke tilby langsiktige avløp fly kontroll til forurensning kilder er eliminert.