Kloakk gass fra min kjøkkenvask: Hvorfor?

March 22

Kloakk gass fra min kjøkkenvask: Hvorfor?

Kloakk gass har en veldig tydelig og ubehagelig lukt, består av ammoniakk, metan, karbondioksid, hydrogen sulfide og svoveldioksid. Det er et par grunner kloakk gasslukt kommer fra kjøkkenet ditt synke.

Feller

Vanligvis inn kloakk gass huset fordi et avløp ikke er brukt på en stund. Når vannet i U-formet "felle" under avløpet tørker ut, kan det luft fra avløpssystem vei forbi, gjennom avløpet og sikkerhetskopiere inn i huset. Den enkle løsningen er å kjøre vann.

Kaldt vær

En annen grunn kloakk gass kan angi hjemmet er hvis vent stabelen på taket fryser lukket. Hvis det har vært et par dager av kaldt vær, kan dette være skyldige. For å fastsette en ventil stabel, kan du slå av isen cap dekker den eller hell litt varmt vann i stabelen hvis pluggen er interne.

Skjulte problemer

Andre blokkeringer eller problemer med avløp, inkludert vanskelig tilgjengelig områder bak vegger, kan bety ansette en profesjonell å oppdage og løse problemet. Symptomer på kloakk gass eksponering er hodepine, kvalme, svimmelhet eller døsighet, og i svært høye konsentrasjoner kloakk gass kan eksplodere.