Klissete kjøkkenet tabellen tre polske problemer

October 23

Klissete kjøkkenet tabellen tre polske problemer

En oppbygging av polsk eller bruker feil polsk kan slå en gang primitive tre tabellen til en klissete rot. Stickiness vil tiltrekke seg støv, skitt og annet rusk gjør tre tabellen vises kjedelig og skitten. For å håndtere dette problemet, må du fjerne polsk buildup fra tabellen tre.

Eddik metode

Eddik vil fjerne klebrige buildup fra tre tabeller uten dyre eller sterke kjemikalier. Hell 1 del hvit eddik og 1 del vann i en plastbeholder. Mette en lofri klut i utvannet eddik blandingen og vri ut overflødig væske. Starte i enden av de tre bordet og begynne å skrubbe i en sirkelbevegelse. Mens skrubbing, bruke lett trykk og langsomt bevege deg mot den andre siden av bordet. Fortsett på denne måten til du har fjernet den polske buildup. Når du har fjernet alle spor av den klebrige resten, skyll tabellen med en ren klut fuktet med kaldt vann.

Linfrø-olje-og-tyggegummi-terpentin metode

En tøff polsk remover, bruke linolje tilsatt tyggegummi terpentin. Hell 4 ss. linfrø olje i en kjele og kok under middels varme. Før oljen begynner å koke, fylle en 5-gallon bøtte med 1 gallon varmt vann og 2 ss. av tyggegummi terpentin. Med et par av ovnen votter, nøye Hell kokende linolje i bøtte og rør med en skje. Sette på et par heavy-duty gummihansker og fukt en klut i blandingen. Skrubbe polske av tre bordet med mettet fille. Mens skrubbing, bruke lett trykk og flytte fra den ene enden av tabellen til den andre. Buff tabellen tre tørr med en lofri klut når du har fjernet polske.

Mineral-humør metode

Hvis stickiness i tabellen tre er fortsatt til stede selv etter at du har fjernet polske, er skyldige finish. En myknet finish er vanligvis et resultat av skade eller forelding og vil gi tabellen tre en klebrig følelse. Fjerne mål kan bli kvitt stickiness, men du må fjerne tabellen og refinish det. Hvis du fjerner for mye av den gamle finishen. Dypp en klut i mineral ånder og skrubbe det tre bordet i en mild sirkelbevegelse. Alternativt bruke en fin #0000 stålull dyppet i mineral ånder. Når du har fjernet den myknet ferdig, tørk tabellen ren med en klut fuktet i kaldt vann og tørr med et håndkle.

Betraktninger

For å hindre polsk buildups, bruk en hjemmelaget tre-polsk oppskrift som er trygt for alle tre. Hvis tabellen er lakkert tre, kan du fylle en sprayflaske med 1/2 kopp varmt vann. Legge fire til seks dråper sitron olje, sikre lokket på sprayflaske og forsiktig swirl flasken å blande olje og vann. Tåke en lofri klut med blandingen og tørke av tavla. Buff tørr med en ren, myk klut.

Hvis tabellen tre usminkede, bruke en blanding av like deler olivenolje og sitronsaft. Tørke av tavla i lang, selv slag med en klut fuktet i blandingen.