Klima for voksende hopp

January 6

Klima for voksende hopp

Humle, vann, korn og gjær, er de viktigste ingrediensene i øl. Humle er liten, kjegle-lignende blomster legger bitterhet og aroma til øl. Selv om mange forskjellige typer og varianter av humle finnes - hver formidler en distinkt smak eller aroma - kan de alt dyrkes i de samme typene klima. Bli advart, men at din egen lokale jord og økende praksis vil påvirke kvaliteten på humle vokst.

Klima

Hop planter kan dyrkes i noen moderat klima. Store kravene til å kunne dyrke hop planter er minst 120 dager uten frost, betydelig nedbørsmengder (kan tilnærmes via vanning eller vanning) og en overflod av varme, solfylte dager. Hop planter kan dyrkes i continental US

Beliggenhet

Den hop skudd, som er lik druerankene, kan vokse opp til 25 fot lang i sitt første år, så det er viktig å gi dem plass og noe å vokse rundt. En tradisjonell tre espalier kan brukes for dette formålet, kan en stang, bardun eller et gjerde. Hop planter også kreve mellom seks til åtte timer sollys per dag. Humle vokser best i løs, godt drenert jord. Sand og torv mose kan være blandet for å lage kvalitet jord å vokse humle.

Planting

For brygging hobby dyrkes hop planter hovedsakelig bruker hop rotstokker. Hop rotstokker kan kjøpes om våren på mest brygget forsyne butikkene. Når trusselen om frost har passert, lage en liten haug med egnet jord, ca en fot høyt og plante din hop rhizome ca 4 inches i denne haugen. Formålet med haugen er å hjelpe med drenering. Når plante din rhizome, pass på at siden rot i bakken. Vann din humle daglig i varmere temperaturer.

Høsting

Din humle vil være klar til å bli høstet på sensommeren. Humle vil ha en sterk lukt, og koner av humle vil være tørr å ta når de er klare til å bli høstet. Hvis du fortsatt ikke sikker hvis din hopp er klar til å bli høstet, plukke et hopp og rive det åpne. Hvis det er fylt med et gult pulver, er humle klar til å bli høstet. Plass plukket humle i et mørkt sted for en uke eller to å tørke ut. Ikke utsette dem for sollys når de er plukket. Når hopp er tørket, kan de oppbevares i en fryser før du er klar til å bruke dem.