Klesvask Tips for godt vann brukere

September 10

Klesvask Tips for godt vann brukere

Huseiere eller leietakere med godt vann kan begynne å legge merke til at klærne ser snusket eller litt oransje over tid. Klær kan også utvikle en lukt, selv etter vask. Heldigvis har du godt vann, er det et par teknikker som kan få klærne blir hvit, lys og frisk.

Bleach

Godt vann kan ha mye jern i den. Du vet det fordi den kan slå din vask og toalett en rødaktig farge. Problemet med for mye jern og gjøre vaskeri er du ikke bare bruke blekemiddel fordi en kjemisk reaksjon som oppstår som flekker på klærne. Det er et par alternativer å få din hvite hvit. Vask din hvite med vanlig vaskemiddel, legge til 1/2 kopp hydrogenperoksid eller et scoop av boraks hver belaste og linje tørke dem i solen. Du kan også kjøpe et produkt som kalles jern ut og legge den til skyll syklusen etter bruke blekemiddel. I tillegg kan du kjøpe et par gallons av Beef vann og legge 1 ss. blekemiddel per gallon av vann og la klærne suge i ca 30 minutter. Gjøre denne hver få måneder, og hvite skal være hvit. Bruke blekemiddel fjerner også noen dårlig lukt som kan akkumuleres i klærne.

Vann Tøymykneren

Problemet med de fleste godt vann er det er hardt vann som har ekstra mineraler, som kalsium, magnesium og jern. Det beste å gjøre er å få vann testet og deretter kjøpe en passende kalkfilteret enhet slik at alle vann er fri for overflødig mineraler. Vann bløtgjøringsmiddel må fylles ut med rock, solenergi eller fordampet salt.