Klesvask sanitær Tips

March 18

Klesvask sanitær Tips

Klesvask sanitær er viktig når du vasker din klær. Du har sannsynligvis vasket noen klær bare for å finne ut at de ikke kommer ut ren og må være rewashed. Dette er sløsing med penger, energi og tid. Noen ganger du kan vaske klær og de kan virke ren, men tøyet er ikke sanitæranlegg. Hvis det er fortsatt bakterier på din klær er de ikke rent. Det er imidlertid noen Klesvask sanitær drikkepenger å holder klær spiren gratis.

Bleach

Bruk blekemiddel i alle tøyet for sanitær. Kontroller at du bruker en blekemiddel spesielt laget for fargede klær i din farge laster. Blekemiddel kan fjerne flekker, kroppen jord, bakterier og støv. Det er en enkel ennå effektiv løsning å holde klærne sanitæranlegg. Bruk vanlig blekemiddel på din hvite og en farge-safe blekemiddel på fargene. For å unngå blekemiddel flekker, fortynne blekemiddel i vann før du legger det til vaskemaskinen din.

Vann Tøymykneren

Hardt vann kan redusere effektiviteten av vaskemaskinen din. For å løse dette problemet kan du ha en vann Tøymykneren installert på din maskin eller bruk boraks (en kalkfilteret) når du gjør tøyet.

Ren vaskemaskin

Hvis din skive den altfor skittent, Klesvask får riktig feilfri. Rengjør maskinen, også. Såpe avskum og annet rusk kan bygges opp inne vaskemaskinen din. Slå på vaskemaskinen din for en belastning og vente på vannet å fylle. Når fylt, åpne skive dør eller vaskemiddel skuffen og legge en flaske eddik. Kjøre normalt vask.

Temperatur

Riktige temperaturen kan hjelpe Klesvask sanitær. Du bør bruke varmt vann (120 grader Fahrenheit og over) tungt tilsølt eller farget klær. Velg varmt vann (80 til 105 grader Fahrenheit) for noe skitne klær. Vask med kaldt vann (65 til 75 grader Fahrenheit) for lett skitne klær.

Ingen overbelastning

Dytting så mye klær som i vaskemaskinen ikke spare energi, og klærne kan ikke kommer ut ren. Klærne i vaskemaskinen må lar nok plass for vann og rengjøring forsyninger til swoosh rundt seg.