Klesvask rengjøring Tips for Mold

October 29

Mold vokser i fuktige og varme og fuktige steder, så klær er et ideelt sted for mold å trives. Når du prøver å fjerne mold fra stoff, er kjernen. Jo raskere du fange mold, jo enklere blir det å fjerne. Før du begynner hvitvasking elementer, mold gå utenfor og børste av alle mold overflaten vekst å forhindre spre spredt i ditt hjem. Vask elementene med såpe og vann og deretter la dem tørke i solen. Dette vil bidra til å eliminere noen mold flekker. Bruk følgende tips for å fjerne gjenværende mold fra stoffer.

Eddik

Hvit eddik er en kraftig mold renere som kan brukes på nesten alle overflater, inkludert klær, ifølge Reader's Digest. Ikke bare gjør eddik ren mold flekker, men det eliminerer den mugne lukten fra stoffer. For å eliminere tunge mold ansamlinger, bruk en kopp hvit eddik per Last på Klesvask. For lettere mold flekker, bruke eddik fortynnet med like deler vann. Gjenta vaskeprosessen med eddik til mold er fjernet fra stoffet og lukten er borte. Deretter vaskes elementene med vaskemiddel å rengjøre stoffene. Tørr varene på høyeste nivå varmen tillatt for klær, som vil drepe dvelende muggsoppsporer.

Bleach

Bleach er effektiv i å fjerne mold flekker fra Klesvask, men kan ikke være egnet for alle typer stoffer. Før du bruker blekemidler, må du lese alle klær etiketter om blekemiddel er trygt for ditt stoffer. Ifølge god orden er den beste tipset for å fjerne mold bruke blekemiddel å suge plasser for om en halvtime i full-styrke blekemiddel, og deretter skyll og vaske tøy som vanlig. Klær eller sengetøy som ikke kan gå i vaskemaskinen, gni litt blekemiddel på flekken. La blekemiddel suge inn i stoffet i noen minutter og deretter vaske med en klut dyppet i mild såpe. College av familien og forbruker fag ved University of Georgia antyder soaking mold-farget området i en løsning av to spiseskjeer med blekemiddel blandet med en quart av vann i fem til 15 minutter. For stoffer som kan vaskes i vanlig blekemiddel, suge varer i 30 minutter i ¼ kopp oksygen blekemiddel (ofte kalt alle stoff eller perborate blekemiddel) blandet med en gallon varmt vann. Deretter hvitvasking som vanlig.

Boraks

Boraks fjerner mold uten harde giftig røyk. For å utrydde mold på stoff, kjøpe boraks vaskemiddel eller legge boraks pulver til en normal Last på Klesvask. Ifølge blackmold.awardspace.com er boraks mest effektivt når du blande den med varmt vann før du legger det til tøyet. For å bruk boraks for å fjerne mold, sette klærne i vaskemaskinen med din vaskemiddel. Så la vaskemaskinen fylle opp og legge en halv kopp boraks oppløst i varmt vann.