Klesvask råd for Fiberfill kosekluter

February 10

Kosekluter gjøre våre senger mykere, varmere, mer komfortabel og mye mer innbydende. Tilgjengelig i en rekke størrelser, farger, stoffer og fyllinger, disse puffy tepper er en stift for de fleste soverommene. Søl, kjæledyr, barn - hver har evnen til å skape kaos på ditt talsmannen. Hvis du har en dyne, kan du la rengjøring oppe til din lokale tørre rensevæsker. Men for en fiber fylle Trøsteren er det noen ting du kan gjøre for å rense dem selv.

Vaskemaskin instruksjoner

Vask en dyne krever en maskin som kan håndtere store belastninger. Du kan allerede har en designet for ekstra stor vask laster, hvis ikke, kan du gå til vaskeri. Hvis du har å ta Trøsteren til vaskeri, brett den og greier det i en stor plastpose for transporten. Posen vil hindre din Trøsteren i å plukke opp nye flekker og skitt på vei til vaskeri, samt gjøre bærer Trøsteren rundt mye lettere. Pass på å brette alle hjørner av din Trøsteren inn i maskinen uansett hvilken maskin du bruker. Dermed forhindrer hjørnet fra får fanget på vask badekaret og rive opp din talsmannen.

Vaskemiddel og Spot rengjøring

Milde vaskemidler er best for rengjøring dyner. Bruke vaskemiddel Trøsteren hindrer falming og er tryggere for fiberfill. Mild detergent inkluderer Woolite, Dreft eller noen andre vaskemiddel for fine stoffer. Bruk aldri noen vaskemiddel som inneholder blekemiddel, som det kan skade Trøsteren. Hvis din Trøsteren har alvorlig søl, kan du vurdere å fortynne litt av din vaskemiddel i litt vann og bruke det på stedet med en ren klut. Forsiktig skrubbe stedet for å fjerne den før du vasker hele Trøsteren.

Tørking din Trøsteren

Kosekluter er store og klumpete når de er tørre, og aften bulkier når de er våt. Dette gjør tørking din Trøsteren litt vanskelig. Først må du vri ut eventuelle overskytende vann fra Trøsteren. De fleste tørketromler gjøres ikke tørke comforters, så vær forberedt på å doble eller tredoble tiden din Trøsteren tilbringer i tørketrommelen. Sjekk Trøsteren etter første tørking syklus. Hvis det ikke tørt, kan du kjøre det gjennom en andre syklus. Gjenta til tørr. Kontroller at tørketrommelen er laget for store belastninger og alltid bruke den laveste varmen innstillingen mulig. Til slutt, for å lo Trøsteren, kaste et par tennisballer i dryer.Comforters kan også være tørket, men kontroller Trøsteren er drapert jevnt for å sikre det tørker helt.