Klesvask Ball fakta

March 4

Klesvask ballen er et nytt alternativ slik at de fleste av oss har gjort Klesvask for aldre. Klesvask ballen vil tillate deg å rense klær naturlig og vil også spare penger. Hvis du har vært på utkikk etter en måte å spare penger og fremdeles ha de reneste klærne mulig, er Klesvask ballen verdt å vurdere.

Inne Klesvask ballen

Klesvask ballen er forskjellig fra andre Klesvask elementer du kan kjøpe. Hva gjør den spesiell er pellets med mineraler som er Nøstet Klesvask. Mineraler som er i ballen naturlig fjerne skitt og smuss. Resultatet er at når du bruker Klesvask ballen, du får renere og hvitere klær enn om du brukte en tradisjonell vaskemiddel.

Besparelser

Bruke en klesvask ball er gunstig fordi det sparer du penger. Du kanskje ikke tror om hvor mye din Klesvask vaskemiddel koster deg fordi du føler at du må kjøpe den. Faktum er at fleste betaler mye for vaskemiddel, men de ikke trenger å være. Når du bruker en klesvask ball, får du den samme rengjøringseffekt som 41 flasker med vaskemiddel. Selv om du bruker $10 per flaske av vaskemiddel, som er lett å gjøre, vil en klesvask ballen spare deg $410. Det har blitt anslått at gjennom besparelser av strøm, vann og klesvask vaskemiddel, kan du enkelt lagre $2000 per år ved hjelp av en klesvask ball.

Øko-vennlig fordeler

Klesvask ballen er øko-vennlig i tillegg du sparer tid og penger. Klesvask ballen er fylt med naturlig mineraler som ikke gjør noen rester og allergen-frie, som betyr at de ikke irritere huden eller slipper giftstoffer i luften. I tillegg fordi du ikke bruker vaskemiddel, kan du angi maskinen på skyll forvask og spare tid og strøm i ferd med å få hvitere lysere, og ferskere klær rett ut av vaskemaskinen.

Vaskeinstruksjoner

Klesvask ballen er svært enkel å bruke. Du trenger bare å plassere din skitne klær i vaskemaskinen som. Angi vaskemaskinen din kort eller skyll syklus, og deretter kaste Klesvask ballen. Dette er alt som må gjøres; Når vaskemaskinen er gjort, klærne blir kjemisk - og rester-fri og vil du har lagret tid og penger.

Forlenger livet til klær

Klesvask ballen er gunstig fordi det forlenger livet til din klær. De fleste klær blir misfarget og falmet når vasket normalt i hele syklusen med vaskemiddel. Dette er en naturlig prosess som skjer under oksidering av stoffer ved hjelp av vann, som inneholder klor. I tillegg etterlater til rengjøringsmidler en såpe rester på klærne, endre farge over tid. Klesvask ballen vil tillate klærne skal i vannet for en kortere reduseres filtrert gjennom oksidering og eliminere såpevann rester helt.