Kjøre to lys brytere fra en 15 Amp Breaker

August 9

Kjøre to lys brytere fra en 15 Amp Breaker

Bruke en strømforsyning feed wire som en makt etappe til flere brytere er en grunnleggende del hjem elektrisk arbeid. En enkelt, 15-amp breaker kan drive flere enheter. Den eneste regelen å observere er ikke å installere mer enn 80 prosent av denne 15-amp vurdering kontinuerlig uavgjort. Bare sørg for å opp strømstyrken tegne av hver gjenstand til ikke mer enn 12 ampere. Med denne tilstanden møtte, flere lys og brytere kan installeres fra samme kraft feed, og dette kan gjøres med bryterne i samme eller separate bokser.

Instruksjoner

To svitsjer fra samme breaker i én boks

• Kjør den 14/2 kraft-etappe kabel fra boksen breaker til bunnen av boksen dobbel-bryteren. Kjøre 14/2 bryteren-etappe kablene fra hver gjenstand til toppen av boksen dobbel-bryteren. Vanligvis hver svitsj-etappe ledning rutes gjennom hullet i toppen av boksen bryteren som linjer opp med bryteren som det vil være tilknyttet.

•Strip ytre vindsperre av alle viktigste kabel ledninger med verktøyet kniv. Vri alle bakken ledningene sammen med den lineman tang og la om 4 - til 5-tommers haler. Sett på og tett crimp en bakken-klemme. Kuttet alle haler, men to. Tuck vridd delen av bakken ledningene i boksen og la de to haler stikker ut øverst. Lag en wire løkke på slutten av hver jording.

•Skjære hvit nøytrale ledninger til om 4 - til 5-tommers haler og stripe av om 3/4-tommers isolasjon med wire strippere. Grip alle strippet ender med den lineman tang og Tvinn dem hardt sammen. Installere en gul eller rød wire mutter. Pent tuck de hvite ledningene på baksiden av boksen.

•Skjære svart wire til ca 4 til 5 inches og kle av 1/2-inch isolasjon fra ender. På to bytte Ben, gjøre wire looper med de nål nebbtangen. Ta to, 6-tommers svarte, 14-gauge stykker av wire og strip 1/2-inch isolasjon og gjøre en wire loop. Kle 3/4-tommers isolasjon fra den andre enden, og vri de to stykker av wire med makt beinet. Installere en rød eller gul wire mutter på ledningene. La de haler stikker ut i bunnen av boksen bryteren.

•Installer eiendommen på bakken skruen på toppen av hver bryter. Installer bryteren-etappe øverste skruen hver svitsj og makt-etappe haler bunnen skru skruen av hver bryter. Pent rute ledningene i boksen bryteren. Installere de bryter-skruene og dobbel-bryteren lokket.

To svitsjer fra samme bryteren i separate bokser

• Kjør en 14/2 kabelen makt-etappe fra 15-amp breaker i boksen breaker til den første enbryters elektriske tekstboksen. Kjør en annen 14/2 kabelen makt-etappe fra boksen første bytte til den andre bryter-boksen. Kjøre 14/2 kabelen bryteren-Ben fra hver bryterboks til hver gjenstand. Har bryteren-bena inn boksene fra toppen og makt-bena inn boksene fra bunnen.

•Strip ytre vindsperre fra alle kablene. I den første boksen, vri og crimp bakken ledningene sammen forlate en hale opp på toppen av boksen. Stripe endene av den hvite nøytrale ledninger. Tvinn dem sammen og installere en wire mutter. Stripe endene av svarte ledningene. Lag en wire løkke på bryteren-beinet. Tvinn to bena sammen med en 6 - til 8-tommers hale wire. Installere en wire mutter. Lag en wire løkke på strøm-etappe halen. Koble bakken ledning, bryteren-ben og makt-etappe halen til bryteren enkeltpols. Installerer i boksen og legge bryteren-lokket.

•Gå til andre bytte boksen og bånd ytre våtrom. Vri og crimp bakken ledningene sammen forlate en hale ut toppen av boksen. Stripe endene av den hvite nøytrale ledninger. Tvinn dem sammen og installere en wire mutter. Stripe endene av svarte ledningene. Lage en wire sløyfer på begge bryteren - og makt-bena. Koble bakken ledning, bryteren-ben og makt-etappe halen til bryteren enkeltpols. Installerer i boksen og legge til en bryter-cover plate.

Slå på bryteren i panelet boks og teste bryterne.

Tips og advarsler

  • Pass på at du ikke nick indre wire isolasjon når stripping ytre skjede.
  • Gul-wire nøtter kan bare koble to, 12-gauge ledninger eller fire, 14-gauge ledninger.
  • Wire nøtter er til slutt god mekanisk tilkobling. Alle ledningene bør være tett vridd sammen med lineman's tang før du installerer wire mutteren.
  • Bruk alltid vernebriller.
  • Vær svært forsiktig rundt energi kretser. Elektrisitet kan drepe.