Kjøre måte olje Stain fjerning ideer

October 30

Kjøre måte olje Stain fjerning ideer

En av konsekvensene av arbeid på bilen i oppkjørselen eller å ha en bil som har en tendens til å lekke olje er de pesky olje flekker. De er mest kjente på innkjørsler med lyse asfalt eller betong. Olje flekker er eyesores huseiere som stolthet seg på en upåklagelig ser forgård området deres hjem. Du trenger ikke å komme opp med en strategisk måte å skjule flekker. Du kan bli kvitt dem eller minst reduserer størrelsen med noen av de mest grunnleggende vaskemidler, sammen med en liten albue fett.

Kattesand

Du kan bli overrasket, men kattunge søppel gjør en utmerket jobb med å absorbere oljen. Bare hell frisk kattunge kull over olje flekken og la det sitte i noen timer. Fei kattunge kullet bort og se hvis flekken er borte. Hvis ikke, kan du legge til flere kattunge søppel og holde det på flekken over natten. Du kan også rør kattunge kullet over flekken å hjelpe den sammen som absorberer olje.

Natron

Dempe området med vann hvis oppkjørselen er tørr, så skvette en sjenerøs mengde natron over flekken. Skrubbe bakervarer brus i flekken med en vanskelig scrub pensel. Du må virkelig skrubbe hardt for at bakepulver å arbeide effektivt. Du kan også bruke maismel eller cornmeal hvis du ikke har natron rundt. Skyll grundig.

Vaskemiddel

Bruke en konsentrert vaskemiddel olje stain og dryss med varmt vann for å lage en lime. Skrubbe flekken kraftig med hard scrub pensel. La Klesvask vaskemiddel lim sitte på flekken over natten. Neste dag, legger mer varmt vann og skrubbe flekken igjen. Vaske lim av for å se hvor mye flekken var du få. Du må gjenta dette en eller to ganger mer for å få fullt flekken ut.

Ovnen renere

Ovnen renere er spesielt effektive i å fjerne olje flekker på betong innkjørsler. Først skrubbe flekken grundig med flytende såpe og vann, og skyll og tørk som mulig med et håndkle. Spray ovnen renere over flekken og skrubbe den i flekken med en stålbørste skuring. Tillate den å arbeide for en time eller så før skylling av. Til slutt, skrubbe flekken igjen med såpe og vann å sikre at alle ovnen renere kjemikalier er vasket bort. Bruk hansker når arbeider ovnen renere som det er giftig og kan brenne huden.