Kjøre ledninger fra min Mobile hjem til garasjen

July 9

Kjøre ledninger fra min Mobile hjem til garasjen

Hvis en garasje er bygd ved siden av en bobil, kan elektrisitet være innredet til garasjen med en ekstra krets fra mobile hjemmet krets-boksen. Så lenge du ikke trenger store mengder strøm, en 30-amp krets vil trolig være tilstrekkelig. Det er best å kjøre ledninger for denne kretsen før etterbehandling innsiden av garasjen.

Instruksjoner

•Kontroller en liste over hvilke elementer krever strøm for å operere i garasjen. Lys, hånd elektroverktøy og andre små elementer trenger ikke mye strøm som du ikke vil ha alt kjører samtidig. Mål avstanden fra boksen bobil krets til et punkt der ledningene inn garasjen.

•Purchase ca 15 fot mer wire enn du forventer å trenge. Dette vil sikre at du har masse wire for tilkoblinger og uforutsette problemer. Hvis lokale koder ikke krever å bli løp inne kanal, kjøpe strømkabelen som er utformet for å være begravd og utsatt utenfor elementer.

•Start av viktigste breakers boksen kretsen inne i mobile hjemmet. Ta av dekselet til boksen ved å skru ut de fire skruene som holder den på plass. Presse slutten av ledningen fra mobile hjem opp gjennom veggen og i boksen krets. La omtrent 18 inches av wire hengende i boksen for tilkobling krets senere.

•Dig en grøft rundt 24 inches dyp fra din bobil til utsiden veggen av garasje. Legge kabelen i grøften, men ikke dekker det. Bruker en drill og litt, bore hull i garasje veggen nær bunnen der ledningen inn garasjen. Trekk tråden gjennom veggen og fest den til stud inne med en hammer og wire stifter. Kjør ikke stiftene strammer, eller du kan skade wire. Ta ledningen til der du vil ha liten krets boksen for garasje ledningene.

•Sett wire i boksen krets. Kutte ledningen til riktig lengde med wire cutters. Stripe belegget fra hvite og svarte ledningene med wire strippere ca en halv tomme. Knytte svarte ledningen til den viktigste breaker i boksen og trygt skru med en skrutrekker.

•Lokk som kan klikkes viktigste breaker på plass. Trykk den hvite ledningen inn i kontakten på toppen av bakken stripen inne i boksen og skru til skruen for å feste den. Gjenta dette siste trinnet med nakne wire. Andre garasje kretser kan sendes fra denne til ønsket plassering.

•Return til boksen krets i mobile hjemmet. Fjerne belegget tilbake ca en halv tomme på hvite og svarte ledningene. Svarte ledningen inn strømbryteren og sikre den ved å stramme skruen. Smett bryteren på plass. Koble hvit ledning og nakne wire sikkert til bakken strip med skruene i panelet. Slå på viktigste breakers og garasjen må elektrisk kraft. Bruk caulk for å fylle i noen hull hvor ledningen går inn eller forlater en bygning å holde ut gnagere og insekter.

Tips og advarsler

  • Slå alltid av viktigste breakers før du arbeider inne boksen krets.