Kjøling fakling verktøy

September 29

Kjøling fakling verktøy

Utbuet tilkoblinger er vanlig i kjøling og air condition, der leddene i tynn vegg tubing er utsatt for ekstreme temperatur, trykk og vibrasjon. Praksis er nødvendig for å gjøre gode bluss, som tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer. Riktig verktøy er også nødvendige og gå en lang vei mot å skape en sterk, problemfri felles.

Rør Preparition

For en god refleks, slutten av slangen må kuttes square og gratis grader. Verktøyet av valget er en rør kutter. God rør kniver har sterke, skarpe kutte hjul overfor et glatt par valser som holder røret fast som det svinger. Røret må deretter skulle reamed ut opprinnelige diameter. De fleste rør kniver har en tilknyttet reamer, men en mer effektivt med flere skarpe kniver kan kjøpes separat. Etter brotsjing, er det nødvendig å glatte og flate slutten av røret med en fin mill fil.

Enkelt fakkel

Nesten alle verktøy designet for å skape enkelt bluss benytter samme metode. Røret slutten er festet i en spesiell vise kalles en dør blokk mens en fakling kjegle eller ambolten trykkes i midten av røret, og dermed danner fakkelen mot dør. Se etter presisjon maskinert komponentene når du velger denne typen verktøy. De to halvdelene av dør blokken bør oppfylle riktig, spesielt rundt hver av forskjellig størrelse hullene som klemme tube endene. En ujevn dø vil danne en ujevn, lekk fakkel. Fakling kjegle samlingen må passe sikkert på dør blokken og trådene i trykk bør operere problemfritt.

Dobbel fakkel

Selv om dobbelt bluss er vanskeligere å gjøre enn enkelt bluss, er bare ekstra verktøyet kreves et sett med kort for en enkelt fakkel-verktøyet. Et kort til å danne den første delen av den doble refleks, kalles en boble.

Andre fakling verktøy

Enkel blokk og punch Tekstverktøy er laget som både enkel og dobbel bluss. Håndholdt enhet som oppnå fakling prosessen med ett presse av håndtakene er også tilgjengelig.

Viktige hensyn

For kjøling, må du huske å kjøpe kvalitetsverktøy som passer det aktuelle programmet. Komplette sett tilbys til rimelige priser, men vær oppmerksom på at noen anbefales bare for myk kobber og aluminium rør. Modeller som vil håndtere stål, rustfritt stål, hard kobber og messing er betydelig dyrere. Mens sistnevnte vil sikkert gjøre god bluss i mykere rør også, er det ingen grunn til å kjøpe mer verktøy enn du trenger.