Kjøleskap Rust reparasjon

November 29

Kjøleskap Rust reparasjon

Rust er en ødeleggende prosessen med oksidering som oppstår når metallgjenstander komme i kontakt med vann og luft. Vann og luft samhandle med mineraler i metall å produsere en rødbrun farget området eksentrisk metal. Hvis ikke utbedres, vil rust avansere til det faktisk skaper et hull i metall-overflate. Kjøleskap og iblant rust på dem når de utsettes for høye nivåer av fuktighet. For å reparere kjøleskap rust, må rust fjernes og deretter forseglet slik at den kan spre seg.

Instruksjoner

•Fjern alle mat fra kjøleskap og koble den fra veggen. Flytt kjøleskapet utendørs eller en garasje og åpne døren for å gi fuktighet til å fordampe. Hvis kjøleskapet har en fryseren delen, åpne fryser døren samt og kast isen.

•Fyll en teskje av pulverisert renset på en fuktig scrubber svamp. Skrubbe hele overflaten av kjøleskapet med scrubber svamp, betaler spesiell oppmerksomhet til de rustne områdene. Skyll scrubber svamp i rent vann og tørk kjøleskap overflaten for å fjerne renere rester. Tørke overflaten av kjøleskapet med en feilfri håndkle.

•Sand hele overflaten av kjøleskapet lett med en fin grus sand papir som 200 grus. Formålet er å grove opp overflaten slik at malingen vil følge bedre. Tørk overflaten med en fuktig klut for å fjerne alle spor av støv.

•Apply en rust primer områdene av kjøleskapet som har rust på dem. Bare male på et tynt lag med en pensel og la dem tørke. Rust primer tetter rustne områder som forhindrer rust fra blir verre eller spredning.

•Apply maskeringstape til alle områder av kjøleskapet som ikke bør være malt som håndtak, metall komponenter og gummi pakninger.

•Paint hele overflaten av kjøleskapet med en uretan forsterket emalje maling. Bruk en maling roller gjelder male på lenge selv stokes. At malingen tørke og deretter bruke to tynne strøk for mer.

•Gå kjøleskapet tilbake inn i bygningen, Koble strømledningen og begynne å bruke.